Nederland, Den Haag28 februari 2021, door Maartje

Hofhouse, Den Haag

Nederland, Den Haag, 28 februari 2021, door Maartje

Hofhouse, Den Haag

Vlakbij station Den Haag Centraal vind je de supergrote serre van Hofhouse waarin verschillende mini restaurants huishouden, inclusief grote palmbomen en ander groens. In een aantal vaste keukens worden allerlei heerlijke gerechten bereidt en je wilt het echt allemaal proeven. Ideaal als allemaal wat anders wilt en niemand kan kiezen (been there, done that).

Van burgers met knoflookfriet (geloof ons: intens, dus samen delen of ná je date) bij Burgerz, tot verse pizza’s uit de oven van Valpolicella (met bijvoorbeeld aubergine, courgette, asperges en mozzarella). Daarnaast vind je in Hofhouse de keuken van Toastable, waar ze giga tosti’s voor je bouwen. Een meer dan puike combinatie van ingrediënten op heerlijk brood. The Fajita bevat bijvoorbeeld jalapeños, kip en cheddar en op The Vegan zit onder andere hummus met gerookte amandel. En ze hebben er ook heerlijke koffie om mee te nemen, to go, lekker makkelijk als je een sprintje moet trekken naar de trein. Ook Sarinandé at Noon is van de partij, een Indische foodbar met Aziatische invloeden. Denk aan Indobuns, saté, Indosuhi en pokebowls. In welke vibe je die dag ook zit, je kunt bij elk gerecht zelf kiezen of je voor vlees, vis of vega gaat.

Maar dat is nog niet alles. Naast deze vaste keukens, zullen ieder seizoen twee pop-up keukens huishouden in Hofhouse. Welke dat zijn, is iedere keer weer een verrassing, maar we zijn nog niet teleurgesteld.

En dan is er, last but not least, nog de vaste Hofhouse bar, een prachtig lange bar waar je terecht kunt voor speciale cocktails, gin, bieren en meer. De barmannen hebben er verstand van, dus vraag naar hun specialiteiten of vertel waar je zin in hebt en er verschijnt gegarandeerd een speciale cocktail (ook alcoholvrij!) voor je neus. De pearls of passion bijvoorbeeld, passievrucht smaak met schattige zilveren pareltjes in je glas. Kun je vervolgens mooi afsteken op de groene velvet banken tussen de palmbomen, over tropisch gesproken. Stijlvol en prachtig ingericht, Hofhouse gets it.

Hofhouse.