Nederland, Amsterdam16 december 2020, door Margaux van der Mieden

Hofleverancier (van de sterrenchefs) Vanilla Venture opent 19 en 20 december zijn deuren van de open (t)huismarkt voor consumenten

Nederland, Amsterdam, 16 december 2020, door Margaux van der Mieden

Hofleverancier (van de sterrenchefs) Vanilla Venture opent 19 en 20 december zijn deuren van de open (t)huismarkt voor consumenten

Een diner klaarmaken met kerst is altijd een, tsja, 'dingetje'. Van originele gerechten bedenken en bijpassende tafeldecoratie in huis halen tot op de juiste plek je inkopen doen. Waar je die ingrediënten dit jaar haalt? Een golden tip: bij delicatessenimporteur Vanilla Venture. Dat is namelijk niet zomaar een adresjes... Vanille Venture is dé hofleverancier van verschillende sterrenchefs. Echt goede producten dus. Nu heeft Vanille Venture samen met vroegere sterrenchef Jacob Jan Boerma het plan opgepakt om op 19 en 20 december 2020 voor iedereen - dus ook voor ons klootjesvolk - te openen in Amsterdam-West.

Tijdens de Vanilla Venture open (t)huismarkt worden verschillende kraampjes gevuld met kwaliteitsproducten die niet overal te verkrijgen zijn. specerijen, truffels, bijzondere oliën en charcuterie van Brandt & Levie, premium vleesimporteur Nice to Meat, Eriks Delicatessen (kazen), Nootzaak Gotjé en meer.

Vanilla Venture open voor iedereen

Vanilla Venture open voor iedereen

There is (nog) more! Naast dat je bij Vanille Venture terecht kunt voor fijne producten, staat ook Jacob Jan Boerma himself paraat met zijn favoriete thuisgerechten. Hutspot en de ‘new way pizza‘ (ook wel bekend als flammkuchen). Voor deze flammkuchen is er speciaal deze twee dagen een pizzaoven geplaatst buiten op het terrein. Zeker een bezoek waard. Je kunt hier ook voor de keukenfanaten leuke cadeaus scoren voor onder de boom.