8 april 2020, door Maartje

An apple a day… Holtkamp Horeca appeltaart & Leppa Limo aan je voordeur!

8 april 2020, door Maartje

An apple a day… Holtkamp Horeca appeltaart & Leppa Limo aan je voordeur!

Is het al donderdag 9 april 2020? Want die dag slaan het Amsterdamse Holtkamp Horeca - die van de allerlekkerste (appel)taart inderdaad - en de jonge appelsap-startup Leppa Limo de (met het appelplukzand er nog aan) handen ineen en trappen hun bezorgservice af. Niet zo gek ook hoor, immers: 'An Apple a day, keeps the doctor away'. Niet echt natuurlijk, laten dat vooral niet claimen, maar het zorgt wel voor een positieve en vrolijke noot deze dagen. Wie wat waar? Dat lees je hieronder.

De Holtkamp horeca en Leppa limo Appel-packs

De Holtkamp horeca en Leppa limo Appel-packs

Geen six pack deze dagen (tell us all about it, maar wel een zonnig en gezond Appel pack! Met dank aan Holtkamp Horeca en Leppa Limo. De teams van beide partijen brengen (alleen in Amsterdam helaas) op de ge-bakfiets (haha) een bijzonder appelpakket langs. Voor iedereen die iets te vieren heeft, en voor iedereen die eigenlijk niets te vieren heeft (want we kunnen allemaal wel een opsteker gebruiken nietwaar?). Holtkamp Horeca en Leppa Limo maken er graag een speciaal moment van.

De Apple a day-packs bevatten een heerlijk Holtkamp Horeca appeltaartje (8 punten) – en 4 flesjes Leppa. En dat dan op de enige echte appelge-bakfiets van het frisdrankmerk Leppa Limo, een mooie duurzame manier van bezorgen!

Extra leuk want bij ons is ongeveer iedereen in de maand april jarig (mijn man wordt zaterdag 43 dus we hebben al een taartje besteld!), en zo ontstond het idee ook: oprichter van Leppa Limo Rutger wordt zelf volgende week 30, in quarantaine. En dus bedacht hij dit thuisfeestje. We like.

Wie? Holtkamp Horeca & Leppa Limo dus

Wie? Holtkamp Horeca & Leppa Limo dus

Over Holtkamp Horeca

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Sinds 1969 maken zij klassiekers elke dag lekkerder. De taartjes van Holtkamp Horeca zijn in Amsterdam beroemd vanwege de smaak en kwaliteit.

Over Leppa Limo

Waarom verspillen wat je ook kunt gebruiken? Leppa is een frisse Amsterdamse start-up die door schillen & klokhuizen van appels te gebruiken een 100% natuurlijke frisdrank met een prikje maakt. Zo doen we mee aan de strijd tegen verspilling. We leave no fruit behind!

Er wordt geleverd binnen de ring in Amsterdam en bestellen kan hier. De taart kan zelf thuis worden afgebakken, of bewaard in de diepvries.