3 september 2021, door Maartje

Een happy house zit ‘m in veel meer dan een mooi interieur…

3 september 2021, door Maartje

Een happy house zit ‘m in veel meer dan een mooi interieur…

Veel gevraagd: mis(te) je het, het reizen (speaking lockdown 2020/2021)? Tuurlijk, ergens wel, maar het vaste antwoord is zeker ook dat we eigenlijk ontzettende huismussen zijn. Maar wat graag trekken we ons terug in ons holletje en maken we er daar óók het allerbeste van. Een sport die we inmiddels nogal onder de knie hebben. Eén van de belangrijkste lessen? Een fijn, knus en veilig thuis zit hem niet (alleen) in een mooi, fijn en knus 'eigen' interieur. Ben je mal. Dat zit 'm net zoveel - en misschien nog wel meer - in geur. Pluspunt: die geur in je huis kun je eenvoudig aanpassen aan je mood van het moment (want ja, die wil nog wel eens wisselen). Onze vaste go to? De Home Classic Collection van Rituals Cosmetics.

Home Classic Collection by Rituals Cosmetics

Home Classic Collection by Rituals Cosmetics

Die Home Classic Collection van Rituals Cosmetics is namelijk op zijn zachtst gezegd nogal veelzijdig. Geurstokjes (favoriet voor in de gang en op de WC), geurkaarsen (voor overal) en interieursprays (ideaal om de muffe lucht van een regenachtige dag – en/of een natte hond – supersnel weg te jagen, of voor een extra boost als er visite komt) én we zweren tegenwoordig bij een zachte geurkaars op de kinder/babykamer! Zo lekker…

Transform your house into a home

Transform your house into a home

Transform your house into a home, zo noemen de mensen van Rituals Cosmetics dat en eerlijk is eerlijk: dat is dus precies wat het is. Of zou moeten zijn. De Home Classic Collection van het label was altijd al lekker (en mooi), maar alle geuren kregen onlangs een beeldige upgrade en zijn nu nog net wat mooier en vooral duurzamer: de fles van de fragrance sticks bottle is helemaal van glas en dus recyclebaar. De refill fles heeft geen kleur en is daarmee ook goed voor de glasbak en de verpakking is, op de dop na, van karton dus die mag bij het oud papier!

Thank you Rituals Cosmetics! Dat was just what the doctor ordered.