Bonaire12 april 2022, door Iben Dekker

Masterclass onder de zon: Home Of The Muse Bonaire

Bonaire, 12 april 2022, door Iben Dekker

Masterclass onder de zon: Home Of The Muse Bonaire

Er was eens... Een authentiek Antilliaans landhuis op het immer zonnige eiland Bonaire waar alles draait om muziek en creativiteit. Is zo. En Home Of  The Muse Bonaire is de naam. Een droom die is uitgekomen voor de Nederlandse schrijver Wanda Bommer en muzikant JB Meijers. Het koppel verkaste een aantal jaar geleden naar het mooie Bonaire voor lucht en ruimte in hoofd en hart en met een plan om er ooit een creative retreat te openen. En nu is die droom werkelijk geworden.

In Home Of The Muse, een schitterend verbouwd landhuis met twaalf gastenkamers, zijn er allerlei creatieve en muzikale masterclasses te volgen. Krijg je dus gewoon serieus les van Frank Lammers, Paul de Munnik, Sanne Wallis de Vries of Trijntje Oosterhuis, om maar even wat te name droppen. Kortom: les van de échte maestro's!

Home Of The Muse

Home Of The Muse

Bij Home Of The Muse zullen er Masterclass-weken op creatief gebied georganiseerd worden. Een greep hieruit (deze staan nog dit jaar op het programma) zijn: acteren met Frank Lammers, songwriting en performance met Paul de Munnik, romanschrijven met Thomas Verbogt, spoken word met Typhoon, gitaarspelen met JB Meijers, klassiek samenspel met Esther Apituley, speech & stand up met Sanne Wallis de Vries, pianospelen met Cor Bakker, zingen met Trijntje Oosterhuis, creatief schrijven met Eva Posthuma de Boer en drummen met Cesar Zuiderwijk. Wie wil dit nou niet?!

Naast de inspirerende Masterclass-weken zullen er creatieve bedrijfstrainingen georganiseerd worden in Home Of The Muse (nog leuker ;)). Ook zal de villa als groepslocatie te huur zijn voor particulieren, bedrijven en televisie/filmproducenten. Daarnaast wordt op het terrein van Home Of The Muse een openluchttheater gebouwd waar lokale evenementen, concerten en theatervoorstellingen georganiseerd zullen worden.

Is dit nou echt helemaal jouw ding? Boek nu een masterclass via de website en Bonaire, here we come!