7 december 2018, door Maartje

Hooked aan Bol.com, en nog wat extra met kerst

7 december 2018, door Maartje

Hooked aan Bol.com, en nog wat extra met kerst

Want in principe altijd de volgende dag in huis (of je moet van een andere leverancier bestellen maar daar kun je op selecteren), ook bij de AH af te halen (aangezien ik zelden daadwerkelijk thuis ben als de post komt) én Bol.com heeft gewoon alles. Maar dan ook echt alles. Van praktische baby-gear tot hoognodige me-time gear (ergo de baby-gear). Inclusief twee van mijn eigen boeken! De derde is onderweg dus spaar ze allemaal (perfect kerstcadeau ook al zeg ik het zelf...).

Bol.com

Bol.com

En toen werd het ook nog eens kerst… Jaren geleden kochten wij een prijzige (want de mooiste en goedkoop is echt duurkoop, zo vinden wij) nep-boom. Wat zeg je?? Een nepboom? Ja. Een nepboom. Puh. Dat vonden en vinden veel mensen heel stom overigens, je bent niet de enige, mocht je er zo over denken. “Dat is toch ongezellig?!”, hoorden we. Maar wij vonden het zielig, al die bomen die 7 januari aan de kant van de weg lagen, hun dienst bewezen en daarna afgedankt. Nee, doe ons dan maar een blijvertje, ieder jaar liefdevol opgeborgen tot de volgende kerst. Dat blijvertje hebben we nog steeds en behangen we elk jaar voller dan vol. Tot er echt geen bijna-net-echt-tak meer te zien is. Met ballen. En frutsels. En meer. Die we kopen via Bol. Barts Bomvolle Bol Boom dus eigenlijk.

Het moraal van mijn verhaal hier: denk eens na over een nepboom! Ga je plezier van hebben. Nog mooier wordt het als je ik je vertel dat je die dus gewoon bij Bol.com bestellen kunt. In de mooiste duurzame varianten. Niet van echt te onderscheiden. Maar oke, toch (nog) niet overstag wat betreft nep? Geen probleem: Bol.com levert dus ook the real deal, gewoon aan huis. Je echte Nordmann kerstboom dus ja. Ha! Weg met het gesjouw en gezeul. Kijk, dat vind ik nou fantastisch nieuws. Kun je er gelijk een nieuweballenparade bij bestellen. En lampjes, altijd lampjes.

Mocht je nu denken: nou nou, die boom van de familie Bart, die staat inmiddels en hangt zó vol, ze zal nu wel uitgeshopt zijn… MIS! Want kerst stopt dus niet met een boom he. Nee nee nee nee. Niets zo leuk als een uitgebreide kersttafel. Kristallen glazen (ik krijg vaak de vraag welke wijnglazen wij hebben. Dat zijn deze en deze en deze, gecombineerd), porselein servies… Elk jaar komen we wel weer wat te kort, wat aangevuld moet worden. En dan aankleden maar! Daar kan ik niks aan doen natuurlijk. En dan surfen weer naar bol.com waar we alles kunnen aanschaffen :).