Nederland, Breda8 maart 2024, door Anouk Ardesch

Hier wil je bij zijn: Hop On Hop Off festival in Breda

Nederland, Breda, 8 maart 2024, door Anouk Ardesch

Hier wil je bij zijn: Hop On Hop Off festival in Breda

Het Hop On, Hop Off, oftewel HOHO, bierfestival in Breda: dat is wat je wil doen in april, en wel op 5, 6 en 7 april. In Breda, op de Kunstijsbaan. Met ruim 60 aanwezige brouwerijen en 25 foodtruck's een wel heel erg leuk festival om naar toe te gaan. Niet zomaar een (speciaal)bierfestival, want het heeft ook nog eens het juiste decor, foodpairings en lekkere zitjes om even te chillen en te proeven. Geen oppas? No worries, ook aan de kids is gedacht. Er is plek om te kleuren, te knutselen, te springen op het springkussen en er kan zelfs geschminkt worden. Dat allemaal onder het toeziend oog van de festivalmedewerker, handig toch?

Na het festival overnachten in Breda? Hier moet je zijn

Hop On Hop Off Bierfestival

Hop On Hop Off Bierfestival

Dit jaar is het het jubileumjaar van Hop On Hop Off met de vijfde editie, en daarom pakken de lui achter HOHO het net wat grootser aan: met 16.000 vierkante meter voor de bieren, de foodtrucks en een live-band is er ruimte zat voor iedereen. Dit jaar met nieuwe (onbekende) brouwerijen, maar ook oude vertrouwde. Verklappen wie de brouwerijen zijn? Nope, maar we beloven wel dat er sowieso exclusieve bieren zijn. En ja, ook voor de mensen die geen liefhebbers zijn van speciaalbier is er gewoon pils of wijn. Er is zelfs een hele alcoholvrije bar aanwezig.

Voor ieder wat wils, dus trommel je vrienden, familieleden, gezinsleden of de leuke buurvrouw op en neem ze een dagje mee naar Breda, waar levensgrote spellen, kroegspelletjes en heel veel lekkere bieren op je staan te wachten.

Naar een bierfestival moet je met de fiets. Er is zelfs een hele eigen fietsparking gemaakt, maar met het OV komen is ook geen probleem: elke tien minuten gaat er van het station een bus (neem pendelbus 870 of reguliere buslijnen 117 en 123). Met maar tien minuten sta je pal voor de deur, waar het plezier van start kan gaan. Ben je al verkocht om je instapkaart te kopen?

Hop On Hop Off