Spanje, Ibiza1 augustus 2023, door Teun Tielen

Rural vibes aan de rand van de stad: hotel Casa Maca Ibiza

Spanje, Ibiza, 1 augustus 2023, door Teun Tielen

Rural vibes aan de rand van de stad: hotel Casa Maca Ibiza

Whoah, we're going to Ibiza. Ook een tripje naar Ibiza op de planning staan? Overweeg dan zeker om te overnachten in hotel Casa Maca, net buiten Ibiza-stad. Rural vibes aan de rand van de stad. Best of both worlds. Vergeet vervolgens ook niet om dit lijstje met absolute hotspots van Ibiza te checken en je vakantie zal gegarandeerd een succes worden.

Casa Maca

Casa Maca

Casa Maca ademt rust en sereniteit. Binnen veel witte, beige en grijze tinten met donkere details die voorkomen dat het een stijf geheel wordt. Ook de locatie is top. Tussen de heuvels van Can Palau, aan de rand van Ibiza-stad, en met uitzicht over diezelfde stad. Helemaal in het donker wanneer overal de lichtjes branden is het heerlijk om uit het raam te turen. Of jezelf naar die lichtjes te verplaatsen om te dansen tot die lichtjes weer uit gaan. Tuurlijk is er ook nog een middenweg: ergens een hapje eten en (semi) op tijd je bed in rollen.

Casa Maca Restaurant

Casa Maca Restaurant

Om te eten hoef je niet perse de stad in, Casa Maca is namelijk óók een restaurant. Op de kaart staan verschillende lokale specialiteiten en er wordt zoveel mogelijk gekookt met ingrediënten uit de omgeving. Veel groenten komen uit de lap grond naast het restaurant en verse vis- en vleesgerechten worden bereid op open vuur. En het ontbijt serveren ze tot 12:00, ideaal voor de uitslapers.

Casa Maca