Frankrijk9 september 2021, door Anne Abendroth

Nieuw feelgoodhotel in de Franse Côte d’Azur: Hotel Casarose

Frankrijk, 9 september 2021, door Anne Abendroth

Nieuw feelgoodhotel in de Franse Côte d’Azur: Hotel Casarose

De Côte d'Azur is één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en dat snappen we hier bij Bart maar al te goed. De paleizen, charmerende hotelletjes, familiepensions, sterrenrestaurants en andere fijne adresjes zorgen er simpelweg voor dat je hiernaartoe wilt. En inmiddels zijn we er zo vaak geweest dat we alles op ons duimpje kennen. Well think again, ha! Want er is een nieuw feelgoodhotel on the block. Leuk voor met de partner/vriend(in) en de kids kunnen gewoon gezellig mee. De naam? Hotel Casarose.

Hotel Casarose

Hotel Casarose

Casarose huist in het voormalige Golf Park Hotel en is omgetoverd tot een modern feelgoodhotel. Picture this: de Californische retrostijl meets de elegantie van de Franse hotels en het kleurenpalet van de Côte d’Azur. Het hotel straalt zowel van binnen als van buiten een chique en coole vibe uit. Enne… Je voelt je een heuse king in his castle door de luxe elementen. Vinden we leuk.

Je vindt het hotel in de Mythische baai van Cannes, halverwege Monaco en Saint-Tropez in de buurt van het bruisende dagelijkse leven. Wat dacht je van een dagje vertoeven in de parfumwinkels in Grasse, turen naar keramieken werken in Vallauris of het wereldberoemde filmfestival in Cannes bezoeken? Sounds good. De golfliefhebber waant zich hier in een golfwalhalla. Want de super mooie tuin ligt aan het bekende Golf Old Course van Cannes-Mandelieu (de mooiste golfbaan van de streek). Dubbele bonuspunten voor de ligging aan de Siagne met uitzichten waar je U tegen zegt. Dubbel dikke bonuspunten, want de zon schijnt er het hele jaar. Hulde.

Het team werkt vooral samen met lokale vissers, groentekwekers, bloemisten en producenten van wijn en olie. Maarre… De echte eyecatchers van het hotel zijn toch wel de kunstwerken van lokale kunstenaars. En als kers op de taart vertelt het team je met alle liefde de ins en outs van de leukste adresjes in de buurt. Heerlijk stekkie om te vertoeven met de familie. En bedrijven kunnen er terecht voor meetings. Let’s go on vacation!

Lees hier meer over Barts Best of Cote d’Azur. 

Hotel Casarose

© Ludovic Maisant ludovic.maisant@gmail.com