Nederland, Maastricht26 januari 2018, door Maartje

Hotel Zenden Maastricht

Nederland, Maastricht, 26 januari 2018, door Maartje

Hotel Zenden Maastricht

Hotel Zenden, daar kwamen we eerder. En beschreven dat ook al eerder. Maar dat is al een poos geleden, in 2012, en dus gingen we nog een keer. En nee, dat viel wederom niet tegen. Hotel Zenden vind je in hartje Maastricht en is - met name in Maastricht - bekend vanwege de sportschool en het zwembad. Maar Hotel Zenden, zoals de naam al doet vermoeden, brengt ons ook kamers en studio’s. Niet allemaal in hetzelfde pand, nee, het hotel is verspreid over meerdere panden die stuk voor stuk mooi en verzorgd en met name heel erg wit zijn.

Lees: next level wit. Alles wit, krakend helder wit. En alle meubels zijn strak. Mooi, vinden wij. Wat een verblijf je verder biedt? Als je in een van de studio’s verblijft, dan heb je werkelijk alles binnen handbereik. Een klein keukentje met kookplaat(je), Nespresso-automaat en cupjes, ijskast én een relaxbank plús een hoekje om te werken of te eten. Uiteraard staat er ook een fijn bed en is er een ruime douche. Fijn vertoeven en in principe hoef je de deur niet uit.

Maar dat zou zonde zijn: de studio’s bevinden zich zoals gezegd in het centrum van Maastricht en aangezien Maastricht the bomb is, wil je naar buiten en sta je overal op een korte loopafstand. Dat is handig want Martijn Zenden, de eigenaar inderdaad, heeft echt een heleboel tips. Martijn is van alle nieuwtjes op de hoogte maar weet ook de goede ouwe er voor je uit te pikken wat betreft de beste eetadressen. Stuur Martijn vooraf al even een mailtje en je krijgt een uitgebreide lijst toegestuurd met restaurants die helemaal aansluiten op jouw wensen (moet je van te voren wel die wensen even doorgeven natuurlijk). Afijn, Martijn, man naar ons hart.

Niet geheel onbelangrijk… Hoe het werkt: meld je bij het hoofdgebouw, waar de sportschool is. Daar vind je de receptie, ontbijtruimte, het zwembad en zoals gezegd de sportschool. Dikke plus dat zwembad om een aantal baantjes te trekken voordat je je tegoed doet aan een stevig ontbijt. Laatste pluspunt: Zenden is ontzettend betaalbaar. Je slaapt er voor 99,- per kamer per nacht incl. ontbijt. Tijd voor een weekendje Maastricht, nietwaar?. Hotel Zenden