Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 March 2019
  • 10-07-2018
  • Barts Boekje Junior, Barts Groene Hoekje, Winkelen

House of Paloma

House of Paloma

Eerst was er alleen een adembenemend Instagram account van House of Paloma. Denk: Prachtige zwart/wit foto’s van al net zulke prachtige moeders, perfecte plaatjes van tijdloze kunst en design in natuurlijke kleuren en materialen, krachtige vrouwen, overweldigende natuur shots, mooie kindjes en sfeervolle vintage beelden. Aardewerken objecten in warme beige, terra en bruintinten en af en toe ‘n Picassootje er tussendoor. En toen werd dit nieuwe kinderlabel uit Australië gelanceerd en ziet de kleding er net zo stijl- en smaakvol uit als hun Instagram plaatjes. Sindsdien zijn wij fan van House of Paloma.

House of Paloma

Dat het merk met veel liefde en passie gemaakt wordt, ontdekten we toen we onlangs contact hadden met de Australische Aimee; Naast mama van 3 kleine kids, is zij dat óók nog eens van HOUSE OF PALOMA. In de avonduren dan, als de rest op bed ligt.

Aimee vertelde ons haar mooie verhaal: Zij wil haar kinderen namelijk graag meegeven dat succes in dit leven niet altijd
te maken heeft met geld of status, maar dat het vooral belangrijk is om je eigen dromen en passie te volgen. Het ontwikkelen van House of Paloma is voor haar de kans om haar eigen droom te vervullen: Een kinderlabel neerzetten dat niet alleen haar eigen unieke stijl vertegenwoordigd, maar dat vooral ook tijdloze producten biedt, gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen, en dat alles enkel en alleen onder ethisch verantwoorde omstandigheden. Dat een deel van de collectie daarbij ook nog eens ontwikkeld wordt door vrouwen die ze hiermee de kans biedt op een betere toekomst, is natuurlijk al helemaal too good to be true.

De items van House of Paloma zijn basic en klassiek, zonder poespas. In alle tinten beige, wit en zwart. Poffende broekjes, zwierige topjes en fijne jurkjes. We willen ze allemaal. De kleding is er momenteel voor meisjes en jongetjes van 1 tot 5 jaar. En we wachten met smart op de eerste items voor vrouwen.

Al voordat de website en webshop gelanceerd werden, waren er al verkooppunten in Japan, Korea, Amerika en Australië. Deze zomer zal Aimee naar Europa afreizen om op zoek te gaan naar verkooppunten. Voor de moeders die daar het geduld niet voor hebben, is de kleding wereldwijd online te koop.

https://houseofpaloma.com/