Nederland, Amsterdam28 november 2022, door Teun Tielen

Trap de decembermaand feestelijk af bij House of Rituals in het centrum van Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 28 november 2022, door Teun Tielen

Trap de decembermaand feestelijk af bij House of Rituals in het centrum van Amsterdam

Ho ho ho, Kerstmis is het zo. Helemaal leuk en gezellig, maar de stress rondom alles wat geregeld moet worden laten we liever achterwege. Op een of andere manier blijft cadeaus kopen een uitdaging, waardoor we de dagen voor kerst helemaal in de stress schieten. Dit jaar doen we het anders door wél op tijd kerstinkopen te doen. Een goed begin is het halve werk, dus trap op 1 december 2022 af met een bezoek aan het Holiday Shopping event bij House of Rituals in Amsterdam. Voor de feestelijkste cadeau pakketten (wie wil en kent ze niet), maar ook geurkaarsen, prachtige badjassen en veel meer moois.

 

Op donderdag 1 december maken de mensen bij House of Rituals er écht een lekkere feestdag van. Er is live muziek, je kunt je cadeaus personaliseren én als je trek krijgt, zit restaurant Rouhi om de hoek. Daar krijg je als je die dag een reservering maakt trouwens een glas sparkling tea van het huis. Hoe, wat, waar? Lees hier meer!

Holiday Shopping event

Holiday Shopping event

Op 1 december blijven we plakken op de begane grond om de decembermaand feestelijk af te trappen tijdens het Holiday Shopping event. De winkel is die dag geopend van 10:00 tot 21.00 en vanaf 16.00 is er live muziek met hapjes en dranken van Rouhi. In dit winkelwalhalla ligt keuzestress op de loer. Om je ietwat voor te bereiden delen we graag een paar van onze favorieten met je. Met een fles douchegel of giftset (wij zijn fan van The Ritual of Sakura) is het moeilijk om de plank mis te slaan. Geef je toch liever iets originelers dan is een gepersonaliseerde geurkaars of parfum een dikke aanrader. Een parfum waar je naam op gegraveerd staat, ruikt extra lekker. Die cadeaus worden trouwens meteen voor je ingepakt, scheelt weer frustratie en moeite.

Ook leuk: als je 45 euro uitgeeft krijg je een mooi gouden ornament voor in de kerstboom die je niet los kunt kopen. Een echt collector’s item dus!

House of Rituals

House of Rituals

Op het Spui in het centrum van Amsterdam vind je House of Rituals. Die naam is perfect gekozen, want de flagship store telt maar liefst drie verdiepingen. Nu geven we toe dat we vaak niet helemaal naar boven lopen, want laten we eerlijk zijn, shoppen is al intensief genoeg zonder al die trappen. Iets met liever lui dan moe.. Toch loont het om dat bij de Rituals winkel wél te doen. Juist! Op de tweede verdieping vind je namelijk de Body Spa waar je terecht kunt voor onder andere facials, massages en manicures en op de derde een heuse Mind Spa (de eerste ter wereld!). Een goede afsluiter van een dagje shoppen?

Restaurant Rouhi

Restaurant Rouhi

Hadden we al verteld dat er op de begane grond ook een restaurant zit? Bij deze; Rouhi, Arabisch voor ‘mijn ziel’, is de naam. Er wordt gekookt met ingrediënten die je ziel, geest en lichaam voeden en ondersteunen. Op het menu staan voornamelijk verrassende Aziatische gerechten met onverwachte geuren, smaken en structuren als miso soep, tataki en sashimi. Die gaan er altijd wel in, helemaal als je flink hebt geshopt. Als je op 1 december online een tafel boekt met de code HAPPYHOLIDAYS krijg je een glaasje sparkling tea van het huis. Je zit je hier helemaal in de feestelijke sferen én kunt lekker mensen kijken.

Rouhi is trouwens ook open met de kerst én houdt dat kerstmenu t/m 31 december. Mocht je de feestdagen dus extra lang willen doortrekken, dan weet je nu waar dat kan.

Rouhi