28 november 2019, door Maartje

Het leukste houten speelgoed is van Lilliputiens

28 november 2019, door Maartje

Het leukste houten speelgoed is van Lilliputiens

Enig, we kunnen gewoon echt niks anders zeggen dan dat over het (hele!) mooie houten speelgoed van het toch al zo mooie Franse kindermerk Lilliputiens. Lilliputiens? Die hadden toch juist altijd van de stoffen items? Klopt! Het houten speelgoed is hartstikke fris in het assortiment en dat hadden ze, zouden we bijna zeggen (zonder het merk af te vallen: we loven het niet voor niks al jaren), eerder moeten doen!

Eerlijk is eerlijk, plastic heeft bij de mini’s vaak de voorkeur. Boeh! Want niet bij ons. Hoe dat kan blijft een raadsel, en daarom is het des te leuker wanneer een merk écht iets moois maakt van hout waarbij op ‘leukheid’ (in mini’s ogen) geen concessies worden gedaan. Hulde, zeggen we dan. Dat is namelijk precies het geval bij de nieuwe collectie van Lilliputiens.

Allereerst is alles hout en zodoende duurzaam en mooi tot in de eeuwigheid. Het hout is uiteraard FSC* gekeurd, alweer een puntje erbij voor Lilliputiens. Al gaan de meeste punten naar de items zelf: er is een heus (ieniemienie) tipitent mét indianen, of jagers zoals door het kleine grut worden genoemd. Onze favoriet. Daarnaast zijn er leukigheden (voor kleinere prijsjes) zoals de piramide (die zo lekker de motoriek bevorderd) en tof bedrukte blokken om torens/ fantasiewerelden mee te bouwen.

In de range is er voor ieder wat wils. De producten gaan van 12 maanden tot +3. Een meer dan leuke feestdagentip, mocht je nog op zoek zijn naar een schot in de roos voor kroost!