Nederland12 maart 2024, door Nina van Hilst

De mooiste houten huisjes in de natuur: Tiny Hotel

Nederland, 12 maart 2024, door Nina van Hilst

De mooiste houten huisjes in de natuur: Tiny Hotel

Wat denk je van een mini vakantie in de mooiste houten huisjes in de natuur? Tiny Hotel begon in 2020 met twee cabins op een boerderij. De Farm House (1 tot 4 personen) en de Sheep House (2 personen) zijn twee ontzettend knappe vakantiehuisjes op een 8 hectare groot biologisch landgoed. De cabins zijn omringd door groen, schapen, kippen, paarden, koeien en geiten. De tiny houses hebben beide een eigen woonkamer, keuken, eigen terras met hottub en uitzicht op de weide of bossen. Een heerlijke getaway om bij te komen.

Tiny Hotel mag dan tiny zijn maar de dromen van de jonge eigenaars Leonne en Sander zijn bigger. Dit voorjaar openen drie nieuwe cabins in een nabijgelegen mini bos. Eind mei kun je komen logeren in Oak, Willow of Pine House die plek bieden aan 2 tot 5 personen (plus nog een baby of peuter). De inrichting wordt weer prachtig en ook hier geniet je weer van een hottub in de buitenlucht. De boekingen voor het Tiny Park zijn al open.

 

Wil je graag elders in Europa in een tiny house slapen? De mooiste cabins verzamelden we voor je.

Tiny Hotel

Tiny Hotel

Een houten huis, groot genoeg voor het hele gezin of met je vrienden, omringd door natuur op een Brabants landgoed. Een grote tuin om te spelen, dieren om te aaien en vooral hel veel rust. Wat wil je nog meer? Tiny Hotel zijn eerst twee en straks vijf knap ingerichte cabins perfect voor je portie “even de stad uit”.

In alle privacy en in de schone lucht gooi je de deuren van het huisje open en de kinderen vermaken zichzelf wel. Een schommel, skelters, spelletjes. Hoef jij alleen nog maar kleren in te pakken die lekker vies mogen worden. Plus een goed humeur.

Na de eerste twee cabins – the Farm House en de Sheep House – werd het tijd voor uitbreiding. Er “groeien” drie nieuwe houten huisjes op een nabijgelegen door bomen omringd stuk grond. Oak House biedt plek aan 5, Pine House aan 4 en Oak House aan 2 personen. Alle volledig nieuwe huisjes hebben een vrijstaand bad, een hottub buiten en een buitendouche. De cabins hebben genoeg privacy en kijken uit op de bossen.

Tiny Hotel ligt in Nistelrode in Brabant. Met Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven en tal van restaurants en boerderijen in de buurt. Vervelen zullen jullie je zeker niet. Genieten zeker wel bij Tiny Hotel.