21 maart 2020, door Nina van Hilst

Slapen in een houten huisje in de natuur: Tiny Hotel

21 maart 2020, door Nina van Hilst

Slapen in een houten huisje in de natuur: Tiny Hotel

Ohh wat wilden we nu toch graag dat we in de natuur woonden. Wakker worden met het onbezorgde geluid van de wind door de bomen. De vogeltjes die fluiten. En buiten spelen zonder mensen tegen het lijf te lopen. Tiny Hotel ligt omringd door bos op een 8 hectare groot biologisch landgoed. En is een heerlijke getaway wanneer het C-virus voorbij is. Het prachtige Tiny Hotel telt 3 slaapkamers, 6 slaapplekken en genoeg te doen in en om het huis. Een paar nachtjes slapen in een houten huisje - mét dieren - in de Nederlandse natuur zou zomaar een hele fijne verademing kunnen zijn na een paar weken in en rondom je huis verblijven.

Tiny Hotel

Tiny Hotel

Een houten huis, groot genoeg voor het hele gezin of met je vrienden, omringd door natuur op een Brabants landgoed. Een grote tuin om te spelen, dieren om te aaien en vooral hel veel rust. Wat wil je nog meer? Tiny Hotel is een knap ingericht lief huisje en perfect voor je portie “even de stad uit”.

In alle privacy en met schone lucht om te ademen gooi je de deuren van het huisje open en de kinderen vermaken zichzelf wel. Een schommel, skelters, spelletjes. Hoef jij alleen nog maar kleren in te pakken die lekker vies mogen worden. Plus een goed humeur. Al krijg je dat laatste waarschijnlijk vanzelf wel na een nachtje in dit boshuis. Voorlopig zijn de meeste weekenden tot aan de zomer al vol geboekt. Snappen we wel. Maar voor een midweekje zonder kids. Of met kindjes jonger dan 5 jaar de uitgelezen plek voor een fijne opsteker na deze tumultueuze (hopelijk) weken.

Tiny Hotel