Nederland, Amsterdam10 april 2019, door Maartje

Huiskamersfeertje en goed eten in Westerpark: Fijnkost

Nederland, Amsterdam, 10 april 2019, door Maartje

Huiskamersfeertje en goed eten in Westerpark: Fijnkost

Dat vonden de mensen van Fijnkost - die al een hele poos met zaak nummer 1 bij de Overtoom zitten - ook. Als we Fijnkost Westerpark in één zin moeten omschrijven dan zeggen we: een fijne huiskamersfeer - licht, clean en opgeruimd - met verrassende, lekkere gerechten voor een betaalbaar bedrag. Een ongedwongen eetcafé voor een avondje met je date, lover of vrienden. Spelletjes zijn aanwezig.

Fijnkost

Fijnkost

Fijnkost heeft zijn strepen al verdiend in Amsterdam. In Oud West waar ze een knus eetcafé hebben. Kleine betaalbare deel-gerechtjes, drempelloos en sfeervol. Hetzelfde fijne concept werd aan het plein in Westerpark geplugd. Veel wit, veel hout en een knusse vibe. Anders dan in Oud West doet Fijnkost in Westerpark wel aan voor en hoofd. Die natuurlijk ook weer prima gedeeld kunnen worden. Ongeveer de helft van de gerechten zijn vegetarisch. Terrine van aubergine, waterkers en bloemkool, panna cotta van knolselderij en Opperdoezer met messeklever zijn alles behalve je standaard vega opties. Hetzelfde geldt voor de vis-, vlees- en nagerechten.

Fijnkost Westerpark heeft naast de bar/restaurantkant ook een ruimte voor groepen. Een lange tafel en desgewenst eigen tap maken de ruimte perfect geschikt voor je bedrijfsborrel, uit de hand te lopen verjaardag of wat voor groepsuitje dan ook.

Fijne kost, fijne mensen en een fijne plek. Wat wil je nog meer? www.fijnkost.nl