Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 03-05-2019
  • Amsterdam Noord, Barts Groene Hoekje, Weekendtip

Iets anders op bevrijdingsdag: Meditate4Freedom

Iets anders op bevrijdingsdag: Meditate4Freedom

Op Bevrijdingsdag vieren we dat we in vrijheid kunnen leven. Festival hier, concertje daar. Een van de vaste festival gezichten - Vrijland - is dit jaar niet. Nou ja, niet. Een beetje. Vrijland en All4Freedom organiseren Meditate4Freedom. Op 5 mei is er een geleide groepsmeditatie voor vrijheid. Op de helling op de NDSM werf. En dan kun je na afloop meteen door naar Pllek of Noorderlicht voor de nodige feestsfeer.

Meditate4Freedom

Bevrijdingsdag is een mooie reden voor een extra feestje.  En voor dat vieren wordt menig festival georganiseerd. Wie er dit jaar niét bij is in festivalland, is Vrijland. Wél organiseren Vrijland en All4Freedom een geleide groepsmeditatie. Lekker voor je eigen innerlijke vrijheid. Waarmee je vrede om je heen weer te bevordert natuurlijk.

Om 13.00 nemen de violist Daniel van Biemen, dichter en mensenrechten activist Jerry Afriyie, verhalenverteller en muzikant Akwasi, singer songwriter Shishani Vranckx en meditatiebegeleider Jeroen Aalders van All4Freedom je mee in meditatie. Waarna je om 14.00 uur mag uitwaaien naar waar je maar wilt.

Meer informatie vind je op de Facebook pagina van Vrijland Festival. De meditatie is gratis en vergeet niet een eigen matje of kussentje mee te nemen.

Peace out!