22 februari 2019, door Maartje

In de categorie food (and drinks) festivals: The Amsterdam Coffee Festival

22 februari 2019, door Maartje

In de categorie food (and drinks) festivals: The Amsterdam Coffee Festival

Op The Amsterdam Coffee Festival kun je je vermaken met meer dan honderd stands met coffee-minded producten, een food market, cocktails, muziek en heel veel proeven. En daar kun je niet niet van houden, toch? Waar en wanneer je wezen moet? Van 1 tot 3 maart 2019 is het koffiefeestje in de Westergasfabriek.

(enne, met de code: BOEKJE krijgt je 2 tickets voor 25 euro, wat dus 5 euro korting is, mits je ze per twee koopt)

The Amsterdam Coffee Festival

The Amsterdam Coffee Festival

Lekker rondlopen, een beetje kletsen, een biertje drinken en een her en der wat koffie proeven is natuurlijk de meest basic manier waarop je The Amsterdam Coffee Festival kunt doen. Naast deze helemaal ok manier, kun je nog zo veel meer doen. Net als vorige jaren zijn er de latte artiesten, vind je de speciality coffee’s in het True Artisan Café, showen de Coffee Mixologists – hallo cocktails – hun kunsten en natuurlijk vinden de Dutch Barista Championships plaats.

Nieuw dit jaar zijn de Mindful Coffee Tasting Experience waar je door een meditatieve koffieproeverij geleid wordt. De Roaster’s Village waar de beste speciality coffee labels uit heel Europa aanwezig zijn. Waar iedere thuisbrouwer natuurlijk warm van wordt. En is er een nieuwe wedstrijd, Roast Masters. Waar – it’s in the name – 24 van ’s werelds beste koffiebranders de strijd aan gaan om deze titel te winnen. Al met al een weekend met veel koffie en volop te doen. En een ding is zeker, je hart zal sneller gaan kloppen van al die koffie. Of je nu liefhebber bent of niet.

The Amsterdam Coffee Festival – 1 t/m 3 maart 2019 – Westergasfabriek Amsterdam.

Vrijdag 1 maart begint het festival s’ochtends voor professionals. Vrijdag 15.00 – 21.00 uur, zaterdag van 10.00 – 18.00 uur en zondag van 10.00 – 17.00 uur is het festival voor het publiek open. Tickets koop je hier online.