25 november 2022, door Teun Tielen

Helemaal in je nopjes met Noppies

25 november 2022, door Teun Tielen

Helemaal in je nopjes met Noppies

Ahja, het is herfst. Gedaan met de zwierige zomerjurken en blote benen. En nee, dat betekent heus niet dat je als preggo gedoemd bent om rond te lopen in niet-zo-sexy zwangerschapsbroeken en oversized wollen winter truien. Maar waar vind je dan wél leuke items? Want hoewel er tegenwoordig heel veel opties zijn, blijkt het toch best een lastige zoektocht. Noppies to the rescue.

Noppies: niet alleen voor je mini, ook voor jou

Noppies: niet alleen voor je mini, ook voor jou

Noppies dus, zwangerschapskleding done right. Natuurlijk is het het allerbelangrijkst dat kleding lekker zit (dat doet-ie), maar het oog wil ook wat. Met fijne items geïnspireerd op de natuur zit dat wel goed. Van aardse tinten tot good old bloemenprints en glimmende stofjes à la oceaan: er zit altijd wel iets tussen waar je blij van wordt. Naast kleding hebben ze ook accessoires die het leven van een moeder net iets makkelijker maken. Deze herfst komen ze met een collectie vol essentials voor jou én je kindje. Baby nestjes en bed bumpers bijvoorbeeld, als je die eenmaal in huis hebt vraag je je af waarom je hier niet eerder van afwist.

Lekker duurzaam

Lekker duurzaam

Nieuwe kleding kopen is nou eenmaal niet duurzaam, maar je kunt wel je best doen om het zo duurzaam mogelijk te maken. Meer is niet altijd nodig en nieuw is niet altijd beter. Ook dat hebben ze bij Noppies goed begrepen. Zo is er een heuse Noppies Vraag & Aanbod groep op Facebook waar je met mede mama’s je kleding kunt uitwisselen. Als je toch graag iets nieuws wilt kopen (we don’t blame you), is het wel zo fijn als het van een verantwoord merk komt. Bij Noppies zijn ze goed op weg. Bijna 80% van de collectie is gemaakt van organisch katoen en wordt geproduceerd zonder schadelijke pesticiden en chemicaliën. We like, we like a lot!