3 juli 2021, door Nina van Hilst

Instagram shops met vintage voor de kids

3 juli 2021, door Nina van Hilst

Instagram shops met vintage voor de kids

Na de opkomst van de vintage Instagram shops voor vrouwen, is de hype nu ook overgeslagen naar vintage Instashops voor kinders - hiep hiep hoera! Wat is er nu leuker dan een origineel, vintage item voor de mini? Tweedehands en vintage kinderkleding is niet alleen tof qua looks, maar ook nog eens goed voor de planeet. En dat is dan weer goed voor die koters. Keep 'm coming met deze shops. Wij vullen dit lijstje regelmatig aan.

Tiny Toko

Tiny Toko

Handpicked vintage for quirky kids’ prijkt er boven het account van Tiny Toko. De collectie van deze shop varieert van stoere jackets tot jurkjes met pofmouwen. Van eighties tot nineties en van klassieke bloemenprints tot 80’s retro prints.  Van dat spul dat meermaals een “oh, zoiets had ik vroeger ook-reactie” oplevert. Tiny Toko heeft een fijne website waar je de producten kunt kopen. Wil je het lekker up to date zijn en wellicht een Instaspecial meepikken, dan dan moet je de lui van Tiny Toko zeker een follow geven.

Tiny Toko

Phii.co

Phii.co

Het stijlvolle Phii is al van voor de hype begon. De vintage kinderkleding ademt een heerlijke Californian vibe – alles is jeans met soms een wit of crème bloesje of jurkje met broderie. Zand + wit + blauw = zee en dan snap je die Cali sfeer ook meteen. Coole retro Levi’s of OshKosh vind je zeker hier. En zit je maat er niet bij? Stuur dan zeker een berichtje zodat de founding mama een speciale zoekactie voor je kan opzetten. Keep it coming Phii!

Phii.co

Little Vintagedreamers

Little Vintagedreamers

Bij Little Vintagedreamers kun je veel boho items verwachten. Blockprint jasjes en bodywarmers, geborduurde giletjes en lammy bodywarmers,  en lekker veel 80’s retro prints en oversized modellen. Kleding voor eigenwijze kindjes met een eigenzinnige stijl. Little Vintagedreamers is een “echte Insta-webshop” en zie je iets leuks, dan kun je de items gelijk kopen via het Instagram account.

Little Vintagedreamers