29 november 2021, door Willemijn De Leeuw

Bij Bart Binnen: de allerleukste accessoires voor je interieur

29 november 2021, door Willemijn De Leeuw

Bij Bart Binnen: de allerleukste accessoires voor je interieur

Misschien ken je 't wel. De hele ruimte is ingericht, alle basics hebben een plekje gekregen en nu is het dan écht tijd voor accessoires. Oftewel dé kers(en) op de taart. Maar waar te beginnen? Met welke items? En hoe te stylen? Je zou er bijna keuzestress, irritatie en teleurstelling (want 't pakt niet uit zoals verwacht) van krijgen, maar dat hoeft niet. Om dat te voorkomen (of het als een verkapt wenslijstje te zien) hebben we een opsomming aan 'need to have' interieuraccessoires samengesteld. Graag gedaan.

Nog meer interieurtips? Bij Bart Binnen.

 

 

 

 

Kandelaars

Kandelaars

De winter is around the corner. Tijdens deze donkere dagen kan een extra lichtje in huis geen kwaad, nietwaar? Lampje hier, kaarsje daar. Handig om wat te zien in huis én ultieme sfeermakers. Vooral kaarslicht. Het zachte licht zorgt direct voor een gezellige, romantische sfeer: muziekje aan en goed gezelschap erbij. Verder niks meer nodig toch? Of wel… Want zo’n sfeervol kaarsje willen we wel in een knappe kandelaar. En laat ik nou nét gek zijn op kandelaars. Van organische vormen tot moderne designs. Ieder hoekje in huis wordt een stukje gezelliger met een toffe kandelaar plús kaars. Een paar van de go to merken voor kandelaars zijn: Anna+Nina, The Outlier en Svenskt.

Meer lezen over de meest favoriete kandelaars? Neem hier een kijkje!

 

 

 

Kussens

Kussens

Het is je misschien al eerder duidelijk geworden: Bart loves kussens. Oké, een beetje nuance. We houden van stoffen en decoreren. Dit kan minimalistisch (effen stof in neutrale tinten) óf lekker over de top (denk in prints, prints, prints) met grote kussens of juist kleinere. Rond of vierkant. Met franjes of pailletten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Maarrr het is wel fijn om te weten op welke manier je de kussens het beste kunt stylen. Denk aan de grootte en kleur. Dé go to stijlregel? Minimaal twee kussens: één groot kussen achter, één kleine ervoor.

Nu je dit weet – en probeer vooral even uit! – kun je op zoek naar de perfecte kussens. Bij merken als Luke Edward Hall en Christina Lundsteen zit je goed. Hier scoor ik al-tijd.

Op zoek naar meer kussens? Dit zijn de grote favorieten du moment: het lijstje met favoriete kussens.

Dekens + plaids

Dekens + plaids

Lekker op de bank onder een dekentje kruipen of het bed extra flair geven met een plaid? Love it! Naast dat zo’n deken of plaid je warm houdt, is het dus ook een top accessoire om je woon- of slaapkamer in één keer een andere look te geven. Zo simpel zoals het upstylen is, zo lastig is het vinden van écht leuke/toffe/(eye)catchy dekens en plaids. Gelukkig hebben we – na jaren van zoeken – eindelijk van die parels gevonden, die leuk, tof en catchy zijn. Zoals de kleden van Ferm Living, de quilts van Elitis en de plaids van HKliving. Altijd top.

Hier vind je nog meer favoriete dekens en plaids!