29 maart 2020, door Maartje

Interieurstudio Numinow lanceert heerlijke instagram-inricht-cursus

29 maart 2020, door Maartje

Interieurstudio Numinow lanceert heerlijke instagram-inricht-cursus

Hé hallo thuisblijver! Ja jij ja, daar op de bank. Dit wil je! Heus.

Numinow, de Amsterdamse binnenhuisdesignstudio van het stel Peter (Heijsman) en Kim (Dolman), is een ontwerpstudio (we zeiden het al) die hun pappenheimers kent en feilloos aanvoelt wat mooi is, en hoe je je huis graag aan zou willen pakken. Hun projecten, check vooral even hun website, zijn te gek en wat uit hun handen komt is steevast een plaatje. Een plaatje waar je thuis ook naar snakt. En dan is de cirkel rond, want je kunt vanaf nu een instagramcursus inrichten volgen via Numinow.

Dus… Mocht je nou (ook) vol ideeën zitten, je je droomhuis zomaar weet te visualiseren (in je hoofd), maar je eigen huis transformeert maar niet mee, dan is de Numinous IG cursus op je lijf geschreven. De online Instagram cursus van Numinow neemt je stap voor stap mee in de wereld van het interieurdesign. Een cursus gemaakt door professionals, voor de wannabe. Alles aan de hand van een allegaar aan slimme trucjes. 

De cursus helpt je om helder te krijgen wat je stijl is en hoe je deze toepast in jouw huis, hoe je een moodboard kunt maken, wat de basis van een goed lichtplan is en hoe je al deze stappen optelt zodat een en ander resulteert in een concreet interieur. Niet alleen de woonkamer en de slaapkamer worden besproken maar iedere ruimte krijgt even veel aandacht.

Als de cursus bijna afgelopen is, krijg je alle go-to shop-adressen op de koop toe. Al die adressen waar je de mooiste producten en materialen scoort. Inside info noemen we dat. Plus een aantal opdrachten om je kennis direct in de praktijk te brengen. Ook helemaal fijn: je mag Kim en Peter altijd om persoonlijk advies vragen als het gaat om jouw eigen interieur.

Afijn: de online cursus van 5 dagen (en al deze adviezen) krijg je al voor een, mogen we zeggen schamele, 59 euro. Vanaf 1 april gaat het duo los.

Numinow Insta

numinow.com/Instagram-cursus-interieur-design/