29 maart 2020, door Maartje

Voor het eerst: het prachtige Tiny Stories geeft (maar liefst) 20% korting via Bart Blijft Binnen

29 maart 2020, door Maartje

Voor het eerst: het prachtige Tiny Stories geeft (maar liefst) 20% korting via Bart Blijft Binnen

We hartje Tiny. Tiny? Yup! Tiny, Tiny de Vries om volledig te zijn, is het brein achter het beeldschone Tiny Stories. Vanuit dat label illustreert en schildert ze kleine stukjes uit haar leven.

Tiny Stories met korting (well, that's a first!)

Tiny Stories met korting (well, that's a first!)

Het zijn stuk voor stuk momentopnames, vertaalt in abstracte vormen, losse lijntekeningen en prachtige, veelal zachte kleuren. Haar werk riekt naar de natuur, naar wuivend riet en een zachte bries, naar onontdekte oorden en de opkomende zon. Maar ook naar wegkruipen met een goed boek bij de open haard, naar geurige olie na een warm bad en naar een lange lieve zoen.

Dat is voor ons Tiny Stories, en haar werk spreekt niet alleen ons aan: Tiny heeft de meest te gekke samenwerkingen, zoals onlangs nog met het door ons ook al zo geliefde HKliving (er hangen beeldige Tiny Stories in Strandhotel Zoomers dat werd ingericht door HKliving – de droom).

Het beeld hierboven is via @sabrinavisual

 

Aan kortingen doet Tiny – terecht – niet, haar werk is hartstikke goed geprijsd. Dat wil zeggen… Tot nu toe! Want alleen via Barts Boekje geeft Tiny nu maar liefst 20% korting op haar werk. Noem het een hart onder de riem in deze bizarre tijden. Een mooi moment om je huis een upgrade te geven; easy does it en een mooi, sereen kunstwerk maakt écht het verschil in huis.

De korting geldt voor de eerste 100 bestellingen en met uitzondering van de lijsten en de wallhangings.

Gebruik de code maartjeblijftbinnen en je bent binnen!

Hier kun je bestellen

Liefs, Tiny & Maartje