3 maart 2020, door Barts Boekje

Nieuw jaar, (nieuw huis), nieuwe (interieur)trends voor 2020. What to do?

3 maart 2020, door Barts Boekje

Nieuw jaar, (nieuw huis), nieuwe (interieur)trends voor 2020. What to do?

Interieurtrends. Tsja, wij hebben er altijd een gemengd gevoel bij. Gelukkig zien we een nieuwe tendens ontstaan. Er zijn momenteel geen hele sterke nieuwe trends maar we zien meer stromingen ontstaan die je mensen de ruimte geven binnen hun eigen interieur stijl te ontwikkelen, groeien en aanvullen. Klinkt dat zweverig? Is het niet hoor. Het is wel duurzaam. Ha! Je pakt gewoon je huidige interieur en laat dit groeien, door de tijd heen koop je wat nieuwe meubels en verzamel je accessoires en voor een make over behang of verf je een muur. Maar vooruit, we mogen wel een beetje . om ons heen kijken en deze drie stijlen vinden we as we speak smullen:

NATURAL BASIC

NATURAL BASIC

On-kleuren, duurzame materialen en planten en takken zijn onmisbaar in de Natural Basic woontrend van 2020. We scheven al over Greige wat natuurlijk naadloos past in de Natural Basic ‘trend’. De warme variant van de grijswitte Scandinavische sfeer. Een duurzaam tijdloos interieur met veel gebruik van natuurlijke kleuren en materialen zoals hout, riet, marmer en klei achtige materialen. Nom.

Enne, check ook dit verhaal nog even: Interieurinspiratie Greige

 

Foto credits 1: bron onbekend Pinterest found, 2: Casa Cook,  3: Terasee

DOWN TO EARTH

DOWN TO EARTH

Aardse materialen als marmer, hout, keramiek, wol en katoen komen samen in die andere woontrend van 2020: Down to Earth. Hier wordt gebruik gemaakt van natuurlijke en eerlijke materialen. Als je dat zo leest, dan denk je vast: “maar dat is toch hetzelfde als Natural Basic?” Nope! In deze stijl zit meer kleur, diepte en structuur. Combineer de natuurlijke, harde elementen met warme texturen wol en behang zoals bijvoorbeeld de mooie nieuwe lijn van Eijiffinger en een authentieke, warme eigen sfeer neer te zetten.

 

Foto credits: 1 essential home, 2,3 Eijffinger

THE NEW CLASSIC

THE NEW CLASSIC

Dit is de meest ‘extravagante’ woontrend. Klassieke invloeden worden gecombineerd met moderne vormen en materialen van nu. Om een eigen en authentiek interieur te creëren. De sleutelwoorden zijn warm en rijk. Zoals bijvoorbeeld nog steeds velours, mooie behang met glans of bijvoorbeeld het prachtige beton stuc met een glans slangen print van @Molitli.

 

Fotocredits: Molitli Interieurmakers, interior 3000, bb contract