5 maart 2020, door Maartje

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent een, jawel, pizzabar! No Rules Amsterdam, we kunnen niet wachten

5 maart 2020, door Maartje

Driesterrenchef Jacob Jan Boerma opent een, jawel, pizzabar! No Rules Amsterdam, we kunnen niet wachten

Ze houden het nog een beetje spannend hoor, die perslui van topchef Jacob Jan Boerma, de man die restaurant De Leest aan maar liefst drie Michelinsterren hielp. Daar stopt hij mee, met De Leest. Klaar d'r mee, basta, tijd voor een nieuwe uitdaging. Dat dit een Amsterdamse pizzabar zou worden, dat zagen we niet aankomen. We like! 19 maart gaat de nieuwe zaak van Boerma open, in de Amsterdamse Pijp aan het (toch best wel commerciele) Marie Heinekenplein (en dus tegenover het onlangs geopende Kaasbar Amsterdam - we zien een mooie match) en No Rules Amsterdam gaat de pizza plus tent heten. Spekkie naar ons bekkie hoor!

Pizzabar No Rules Amsterdam

Pizzabar No Rules Amsterdam

No Rules Amsterdam, waar chef Boerma met de scepter zwaait, wordt een restaurant-bar met de pizza als zogenoemde ‘held’, werd ons verteld. Dus heus geen door-ordinaire pizzabar, maar pizza’s Boerma stijl. We stellen ons daar een keur aan bijzondere ingredienten bij voor, of juist klassieke pizza-zaken op een andere manier op ons bord. Joost mag het weten, maar vanaf de 19e maart 2020 gaan we het je allemaal vertellen, want vanaf die dag is No Rules hartstikke open.

De chef opent No Rules overigens niet alleen: achter de pizza-zaak nieuwe stijl zitten ook de mannen van Unlimited Label, die onder andere Vondel3 en StrandZuid openen. Aha.

Afijn, we kunnen alvast niet wachten. U hoort! Tot de 19e Jacob Jan.