Nederland, Rotterdam30 maart 2020, door Imara Milatz

Old Scuola’s Supermercato

Nederland, Rotterdam, 30 maart 2020, door Imara Milatz

Old Scuola’s Supermercato

Ooit vertelden we hier al dat Old Scuola onderwerp van gesprek was in 010, en ver daar buiten. Dat is nog altijd het geval. Kan ook niet anders want Old Scuola is je creatiefste restaurant en cateraar aldaar. Weten jullie nog die goede tijd, afgelopen jaar, dat we naar events en festivals gingen? Old Scuola was (oké, niet overdrijven, bijna) altijd daar met hun knettergoede Italiaanse keuken. Vandaag de dag brengen ze hun feest gewoon aan je eettafel. Ha! Old Scuola is Old Scuola immers niet als ze dat niet op een bijzondere manier doen. Vandaar, voor alle lucky bastards in Rotterdam, Old Scuola's online Supermercato: een fantastische online grocery store waarmee je Old Scuola's heerlijkheden in eigen keuken maakt. Enne: voor de Old Scuola fanbase in Amsterdam, 2 april is dé dag dat ze ook in 020gaan bezorgen! Nog maar een paar nachtjes slapen...

Old Scuola's online supermercato

Old Scuola's online supermercato

Ciao Supermercato! We smeken, hopen, dwingen (grapje dat nooit) dat je tenminste een kijkje neemt op de website want het is, echt waar, een topconcept. In de online supermarkt vind je kant en klare pizza’s die je thuis even oppiept, onder andere. Maar het allerleukste komt nog: je bestelt er namelijk een doe-het-lekker-zelf pakket met alles om zo’n heerlijke pizza zelf te maken, precies zoals we ‘m van Old Scuola gewend zijn. Het geheim van de chef enzo. En dat is ZO leuk want dan kun je lekker met de kids (of lekker zonder) gezellig pizza’s versieren! Dat doe je dan met hun deeg (je weet wel, welke altijd zo lekker luchtig is), de saus en verschillende toppings. Inbegrepen in je take away pakket of los erbij te bestellen: een rolletje toiletpapier. We told you, Old Scuola doet aan uitpakken.

Een special note voor de mensen in Rotterdam en omstreken (ook al mag iedereen lezen maar een waarschuwing om teleurstelling te voorkomen): ze bezorgen nog altijd hun heerlijks aan huis, of je gaat langs hun drive-inn, voor de Hot Menu. Pizza en pasta, je snapt, maar dan al opgewarmd. Dat betekent lekker makkelijk: pakketje aannemen, aan tafel en genieten!

Old Scuola’s Supermercato