29 november 2019, door Maartje

Je droomticket in de sale! Op naar Bali, Japan of Thailand met Qatar Airways

29 november 2019, door Maartje

Je droomticket in de sale! Op naar Bali, Japan of Thailand met Qatar Airways

Nee nee, we gaan hier - nog steeds - het hele Black Friday concept niet bejubelen. Vergeet de quick fix aankopen en het shoppen om het shoppen. Maar (jaja, er is altijd een maar)... Maarrrr, als er tóch al iets jaren (of maanden) op je wensenlijst staat, en het is dan in de aanbieding... Tsja. Waarom zou je dan niet toeslaan, toch? Geen zaken die je in je kast hangt maar een droomvakantie en een herinnering voor het leven, dat idee. Kan dus! Want luchtvaartmaatschappij Qatar Airways gooit tot 4 december een heel aantal waanzinnige locaties in de 'Black Friday' sale en om eerlijk te zijn, konden wij het niet laten om toch één Black Friday aankoop te doen... Oeps.

Qatar Airways Black Friday aanbiedingen naar droombestemmingen

Qatar Airways Black Friday aanbiedingen naar droombestemmingen

Belangrijke dingen eerst: je moet voor 4 december 2019 boeken en dan kun je tot 27 november 2020 je vakantie boeken. Okeisgoed! Welke vakantie? Nou, dat zijn er best wel heel wat hoor! En niets dan droombestemmingen, van verre avonturen tot een ontspannen reizen met vrienden en familie. Osaka in Japan bijvoorbeeld, Chiang Mai in Thailand of Da Nang in Vietnam. Maar ook Kathmandu staat er tussen, en de wildernis in Zuid-Afrika, of Bali!
Je wil het sowieso want Qatar Airways staat bekend om zijn  hele hoge niveau van comfort, service en gastvrijheid (de club werd zelfs verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van de wereld in de World Airline Awards 2019!). Goede manier deal dus, die Black Friday actie.

De kortingen tot 15% zijn beschikbaar op tarieven in Economy Class en Business Class. Een voorbeeld wil je? We zagen een ticket voor 489 euro in Economy Class van Amsterdam naar Kathmandu, of eentje voor 1.919 euro in Business Class (die in waaaaaanzinnig bij Qatar!) naar Bangkok. Afijn, nog tot 4 december middernacht dus.

qatarairways.com