Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 12-07-2019
  • Amsterdam, Amsterdam West, Barts Groene Hoekje, Nieuw

JuiceBrothers x Van Leeuwen: Vegan IJssalon Amsterdam

JuiceBrothers x Van Leeuwen: Vegan IJssalon Amsterdam

Van Leeuwen Ice Cream is, hoe Hollands de naam ook klinkt, hartstikke Amerikaans. Met Nederlandse roots. Zeggen zij. Weten wij niet zeker maar met die naam... Tsja. Kan bijna niet anders. Dat even als side note. Dit guilt-free vegan ijs kon je al halen in de JuiceBrothers aan de Raamsteeg en het Haarlemmerplein in Amsterdam. Om er deze zomer nog een likje bovenop te doen, wordt de JuiceBrothers kiosk op de Admiraal de Ruijterweg omgetoverd tot een heuse Vegan IJssalon. Met dit lekkere Amerikaans-Nederlandse plant based ijs van Van Leeuwen Ice Cream dus.

Van Leeuwen X JuiceBrothers

Back to Van Leeuwen Ice Cream. In New York en Los Angeles zijn ze al jaren dol op de overheerlijke scoops ijs van het merk en wij kunnen daar thuis ook van meegenieten. Want... JuiceBrothers en Van Leeuwen doen het ook samen. Naast binnen lopen voor een sappie of een acaí bowl loop je bij de JuiceBrothers op het Haarlemmerplein en Raamsteeg naar buiten met een ijshoorntje in de hand. En deze zomer fiets je dus ook met hetzelfde gemak even langs de Vegan IJssalon aan de Admiraal de Ruijterweg. IJsje meenemen en doorfietsen kan. Maar even neerstrijken op het mini terrasje is net zo romantisch. Met huisgemaakte cashewmelk, biologische kokosmelk, kokosolie en pure cacaoboter is het ijs volledig lactosevrij en veganistisch. Dat is guilt-free snoepen dus. Drie scoops alstublieft. JuiceBrothers & Van Leeuwen Ice Cream

Van Leeuwen X JuiceBrothers
Admiraal de Ruyterweg 4 Amsterdam
Maandag t/m zaterdag 08:00 - 15:00
Zondag 09:00 - 15:00