Nederland27 oktober 2018, door Maartje

JUST BE: een selfcare-lijn door Rock Your World en Happinez

Nederland, 27 oktober 2018, door Maartje

JUST BE: een selfcare-lijn door Rock Your World en Happinez

Reden van deze intieme viering was dat Happinez dit jaar 15 jaar bestaat. En vanwege dit jubileum een samenwerking met Rock Your World hebben opgezet. De twee liefdevolle zielen hebben een selfcare-lijn opgezet waar de focus ligt op JUST BE. We kennen allemaal wel het gevoel dat je druk bent en besluit de natuur in te gaan. Het bos is een voor de hand liggende - in Nederland een meestal makkelijk toegankelijke - plek. Het moment dat je het bos in loopt voel je al het leven weer terug je lichaam in stromen. Daar hoef je niks voor te doen. Gewoon even te zijn. In dat bos. En je komt er als herboren weer vandaan. Sommige mensen doen dat dagelijks. Anderen komen er slechts eens per jaar aan toe. De selfcare-lijn van Rock Your World en Happinez werkt met de kracht van essentiële oliën en kristallen om dat effect van de kracht van het bos bij je te hebben. In een flesje. Een auraspray, body & bath oil en een kristal om je waar dan ook in een flits in en weer als herboren uit het bos te toveren.

Happinez 15 jaar

Happinez 15 jaar

Het mooie blad – van binnen en van buiten, qua inhoud en qua looks – Happinez brengt ons al 15 jaar lang artikelen over zelfliefde, persoonlijke groei, spiritualiteit en vooral heel veel inspiratie. Niet alleen lieten ze de lezer groeien, maar zelf groeiden ze ook. Afgelopen zomer zagen we ze overal op festivals mee dansen en shinen. Ze groeiden naar meer verbonden met een breder – ook jonger – publiek. Het aankomende – mei 2019, save the date – Happinez Festival ‘The Now Age’ belooft de mooiste editie tot nu toe te worden. The Now Age staat voor de comeback van intuïtie, de verbinding met de natuur en een sterke vrouwelijke energie. Het Zijn, in onze vrouwelijke kracht – wat zowel voor vrouwen als mannen geldt – staan, één met de natuur, roept natuurlijk om JUST BE.

Rock Your World

Rock Your World

Selfcare, dé tool van 2018 om ons te laten groeien, staande te houden of gewoon lekker als excuus te gebruiken om een avondje alles en iedereen af te kunnen zeggen. De producten van Rock Your World helpen je daar als fysieke tools bij. Rock Your World maakt sprays, body & bath oils en rollers met de kracht van essentiële oliën en – nu komt het – kristallen om je momentje van Zijn power bij te zetten op het gebied waar jij het nodig hebt. De ‘keep your focus roller’ geeft extra energie en concentratie. De ‘be calm aura spray’ bevordert helderheid van geest met behulp van echte amethisten. En de ‘uplifting body & bath oil‘ balanceert je hormonen. Selfcare in een flesje. Wat je ieder moment van de dag – zelfs op de wc tussen de energie vretende meetings door – innerlijke rust kan brengen. Dat Happinez en Rock Your World samen iets moesten creëren was wel duidelijk.

JUST BE set

JUST BE set

Met het thema dat altijd alles goed komt, door eigenlijk gewoon even te zijn, kwamen de vrouwen van Happinez en Rock Your World op JUST BE. Hoe mega gezellig, hectisch of verwarrend het leven soms ook is, door bewust – lekker mindful – in het Nu te zijn, kun je de soms aanwezige overprikkeling weg laten vloeien. Met de kracht van geur wordt dit proces wat makkelijker gemaakt. Even zitten, lekker sprayen en hopla, je waant je zo in een bos. Doe je ogen dicht, denk aan de geuren van citroen (verhoogt het bewustzijn), eikenmos (kalmeert), alpen den (verfrist), geranium (verlicht emotionele spanning) en Siberische ceder (veiligheid en vertrouwen) en je voelt dat het bos ineens heel dichtbij is. Dat dus, in een flesje. JUST BE is verkrijgbaar als set of als losse flesjes. Je kunt ze kopen via de webshop van Happinez of Rock Your World. En tevens in enkele offline verkooppunten.

Bedankt mooie vrouwen van Happinez en Rock Your World! Ik duik lekker mijn bed in na een instant momentje bos in huis en het heerlijke jubileumnummer. En hiep hiep hoera! Op de volgende 15 jaar en meer van dit soort fijne momenten samen.