22 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Hier scoor je mooie (voordelige!) kaarsen

22 februari 2021, door Anna Sophie Wellink

Hier scoor je mooie (voordelige!) kaarsen

Aah lijstjes, wie houdt er nou niet van?  Als de inspiratie even ver te zoeken is, komen de lijstjes hier op de website altijd van pas. En als de inspiratie nog een x ver weg is, dan kijken we om ons heen: donker. Regen. Binnen blijven. En de schappen van de supermarkt waar normaal de kaarsen liggen zijn nu steevast leger dan leeg. Kak. Vast gesprek tijden onze belborrels? Waar o waar halen we nu betaalbare én mooie kaarsen? Hier!

Hier scoor je de mooiste, meest voordelige kaarsen om de boel thuis te laten shinen.

 

Tips? Jaahaa die zijn altijd welkom, mail ze naar info@bartsboekje.com

 

Beeld via Anna + Nina

Hart & Anders Den Haag

Hart & Anders Den Haag

Psssss, dit is ook zo’n slimmen: Hart & Anders, een heerlijke winkel in Den Haag waar je allerlei vondsten van over de hele wereld vind én mega mooie (betaalbare + supersnel geleverde) kaarsen!

Je besteld een kaarsenpakket in een van de vier verschillende thema’s en een werkdag later liggen ze al op de mat, bezorgd in een doosje die door de brievenbus past. 5 kleuren, 10 kaarsen, maar je kunt natuurlijk ook zelf je selectie maken. Kost dat? Een tientje of 1.10 euro per kaars. In alle kleuren van de regenboog. Graag gedaan.

Hart & Anders

Dille & Kamille

Dille & Kamille

De prijs-kwaliteit van deze kaarsen is gewoon top. Stiekem wel echt belangrijk dat als je kaarsen koopt in een kleur, de kaars van binnen ook diezelfde kleur heeft en dus niet wit is. Nou, dat hebben ze bij Dille & Kamille goed begrepen. Ze branden mooi en gaan zo’n acht uur mee en dat allemaal voor nog geen euro per stuk.

Wel even opletten dat je het juiste formaat kaars koopt, een bartje hier kocht de mini kaarsjes, nou daar schiet je niet zoveel mee op. Oh en de voorraad gaat ook altijd nogal rap. Dus schrijf je in zodat je een melding krijgt wanneer de voorraad weer aangevuld is.

Dille & Kamille

Beeld via Maisonaime

We zijn geurkaarsen snobs. Zo dat gezegd te hebben, lees hier meer over de favorieten van Bart. 

Søstrene Grene

Søstrene Grene

De laatste kaarsen ontdekking is Søstrene Grene, ja spreek dat maar eens uit. De kaarsen zijn hier dus echt goedkoop. 47 cent per stuk, er staat wel bij dat ze zo’n 12 uur branden dat is alleen niet helemaal waar hoor. Gokje, bij Bart schatten we het op zo’n 6 uur. Dat is de helft maar nog steeds meer dan de moeite waard. Want hallo, 47 cent per kaas is natuurlijk ook helemaal niks. De looks wil je weten? Alle kleuren en maten. Ook leuk, de wat dikkere modellen met een dunne onderkant zodat ze wel in je kandelaar passen. En ook deze hebben het gekozen kleurtje aan de binnenkant. Conclusie van het hele verhaal: goede kaarsen, die er mooi uitzien en echt goedkoop zijn.

Søstrene Grene

Intratuin

Intratuin

Jup, geen nieuw nieuws maar ze zijn wel goed en eigenlijk (bijna) altijd lekker op voorraad. Bij Intratuin hebben ze kaarsen in alle kleuren en maten met echt voor elk wat wils. Ze hebben hier ook de wat sjiekere variant. De kaars die onder breder is en taps toe loopt.

Onze mening over die gedraaide kaarsen? NIET DOEN! De uitspraak Kaarsrecht bestaat toch niet voor niets 😉 Nee is flauw moet je lekker zelf weten. Bart gaat graag voor recht. Past ook wel: recht tour, recht an.

Intratuin

Beeld via Reijsvsstyling

Anna+Nina

Anna+Nina

Als je het hebt over veel soorten en maten dan moet je bij Anna+ Nina zijn. Zoveel kleuren en verschillende modellen. Felle kleuren, gedraaide kaarsen, hartvormige kaarsen. The total package. Wil je een paar mooie kandelaars ? Dan scoor je die hier ook maar al te goed. Kandelaars van glas in verschillende kleuren, kandelaars met gouden details en nog veel meer. Alles sjiek en fancy.

Onze favoriete geurkaarsen wil je weten? Lees het hier! 

Ruys Fashion

Ruys Fashion

Nu even uitverkocht (28 januari speaking) dus houdt de site goed in de gaten want de kaarsen van Ruys Fashion zijn echt goed. Niet heel goedkoop, ook niet duur gewoon ok. Ze zijn wel erg mooi en dat telt ook nogal zwaar. De boel moet mooi branden, niet (teveel) lekken en de kleuren moeten, ja moeten gewoon mooi zijn. Well, Ruys Fashion weet wat mooi is.

Ruys Fashion

Beeld via Nipunijulie

NØRD Conceptstore Leeuwarden

NØRD Conceptstore Leeuwarden

Als je veel keuze uit verschillende kleuren en maten wilt, dan ben jij bij NØRD Conceptstore op het juiste adres. Van swirl en twist kaarsen, diner kaarsen, geur kaarsen tot ieniemieni potloodkaarsen – NØRD Conceptstore has it all! En onze favo is stiekem (ja we weten het, hoe kan je nou een favo hebben met al die super leuke kaarsen) toch de okergele diner kaars.

NØRD Conceptstore

 

 

Sissy Boy

Ook hier veel knappe kleuren en de classy modellen. Een doos met twintig stuks voor zeven euro, daar kun je natuurlijk niks van zeggen. Hoelang ze branden? Jaa echt waar…12 uur lang lang. Getest en het is waar.

Sissy-Boy