Nederland, Amsterdam31 oktober 2016, door Maartje

Kanarie Club Amsterdam (west)

Nederland, Amsterdam, 31 oktober 2016, door Maartje

Kanarie Club Amsterdam (west)

Never not fun in en rond de Amsterdamse Hallen! De vier mannen achter de succesvolle Food Hallen (waar overigens vijf nieuwe toko'tjes zitten) en achter Brasserie Halte 3 en Meat West gaan het over een nieuwe boeg gooien. Die laatste twee etablissementen zijn niet meer. Hier (beide worden één) opent namelijk binnenkort de Kanarie Club. Dezelfde gasten, dezelfde plek, ander concept. En wel een ‘next generation’-hospitalityconcept waar eten, drinken, werken en dansen centraal staan'. Ha! Vier voor de prijs van één.

barts-boekje-kanarieclub-1

De twee restaurants worden bij elkaar getrokken voor het sprankelende nieuwe Kanarie Club. De beeldschone Hallen blijven natuurlijk, dat moet ook van de gemeente, maar verder gaan de mensen die ook voor o.a. The Roast Room, Bar Botanique en Viscafé De Gouden Hoek tekenden, één en ander her-inrichten. Dat zit dus wel snor met die Kanarie.

 

barts-boekje-kanarieclubDe Kanarie Club gaat van de vroege ochtend tot de late avond open zijn. Eggs Benedict, boerenyoghurt of wentelteefjes van suikerbrood voor die ochtend, een Rib-eye Sandwich, Mexican Open Sandwich of een Spicy Beef Salad voor lunch en kalfswang met ponzu tot octopus met chorizo voor het diner, hoewel er ook zeker aan de vegetarische vinken wordt gedacht (hoe horen we later).

Leuk leuk prima prima... Maar zien we daar nu serieus een zwembad op de renderings? Jawel! Dat zien we. En dat we dat goed zagen, lazen we ook in het persbericht: "op donderdag, vrijdag en zaterdag schenkt Kanarie Club een kleurrijk aanbod aan tropische cocktails met een wisselende DJ line-up boven in de excentrieke Poolbar". Een poolbar! We F*-ing like! Wordt zsm vervolgd. Kanarie Club (fantastische naam overigens)
reserveer-online-copy