24 januari 2020, door Nina van Hilst

Geef, ruil en recycle: Kids Clothes Swap bij Motherhood in Amsterdam West

24 januari 2020, door Nina van Hilst

Geef, ruil en recycle: Kids Clothes Swap bij Motherhood in Amsterdam West

Het was eind november en de concept store Motherhood in de Kinkerstraat in Amsterdam West opende voor het eerst haar deuren voor een Recycle Sint. Het werd veel drukker dan verwacht, er kwam veel leuk speelgoed binnen en ouders gingen blij met tweedehands gratis Sint-cadeaus naar buiten. En zelfs AT5 kwam kijken naar het succes. Zondag 26 januari heeft Motherhood weer een nieuw recycle, ruil en geef event. De Kids Closet Swap. Leg je ruil-kleding maar vast klaar.

Motherhood Amsterdam

Motherhood Amsterdam

Motherhood is inmiddels als winkel geopend met veel mooie merken als Boro*Mini, Palais de L’Eau, Atelier Boomerang, Sep7ember en meer. Het is – de naam zegt het – een winkel voor moeders. Waar je producten en workshops kunt vinden die het moederschap makkelijker en fijner maken. De gewoonlijk keurig opgeruimde winkel gaat komend weekend weer lekker chaotisch overhoop voor het goede doel. Ontspullen, recyclen en geven is het thema.

De “regels” zijn als volgt. Je neemt wat mooie (!) items (dan blijft het concept voor iedereen leuk) mee die jullie niet meer dragen en mag maximaal 3 items mee naar huis nemen. Kleding die aan het einde van de dag niet is meegenomen gaat naar het goede doel. Heb je geen kleding om in te leveren maar zie je wel leuke items die jullie kunnen gebruiken, dan is een donatie voor Stichting Dear Mama goed voor je karma. Dear Mama zet zich in voor kwetsbare (aanstaande) mama’s in Nederland. Doneer vooral.

Dus kom, geef, ruil en recycle. Goed voor een opgeruimd huis, voor de planeet en de feel-good vibe. Kids Clothes Swap Zondag 26 januari 11.00 – 17.00 uur in Motherhood, Kinkerstraat 270 in Amsterdam.