Nederland, Rotterdam23 november 2020, door Margaux van der Mieden

Juffrouw van Zanten breidt uit met de nieuwe kids conceptstore Le Fanfare in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 23 november 2020, door Margaux van der Mieden

Juffrouw van Zanten breidt uit met de nieuwe kids conceptstore Le Fanfare in Rotterdam

We kennen Juffrouw van Zanten in Rotterdam al van hun fijne plekken (meervoud ja, er zijn er twee) waar we graag komen met / voor het kleine spul. Lekker ontbijt, gezonde verse sappen, goede koffie, biologische biertjes en wijnen (voor ons dus he) en een menukaart speciaal voor de kleintjes. Genieten voor jou en leuk voor het kroost. Van dat soort moeten we hebben. Juist, to the point. Goed nieuws: Juffrouw van Zanten opent een derde plek in Rotterdam! Olé!

Conceptstore Le Fanfare gaat het heten. Een heuse winkel met leuke kleding, speelgoed en meer van die lekkere kinder-lifestyle. Vrolijke kleuren en prints en met een knipoog naar vroeger of luxe stoffen in elegante modelletjes die je het liefst een paar maten groter zou willen hebben. Wat Le Fanfare uniek maakt? Alles is duurzaam. Alle merken in tha house maken gebruik van duurzame materialen zoals biologisch katoen, wol, hennep, bamboe of polyester van gerecyclede materialen. Niet alleen in de kleding, ook het speelgoed en de lifestyle merken zijn zorgvuldig uitgekozen met een duurzame achtergrond.

Feest voor het kleine spul én voor jou bij Le Fanfare

Feest voor het kleine spul én voor jou bij Le Fanfare

Afijn, deze nieuwe kidsstore is niet alles behalve saai. Alles straalt feest en plezier uit. Terwijl the moms/dads aan het rondneuzen zijn tussen al de hebbedingen en al het moois worden de koters niet vergeten. Bij Le Fanfare mogen ze alles aanraken en vasthouden wat in normale winkels uit den boze is. Spannend is dat én heel leuk. Jij geslaagd en de kids happy.