9 oktober 2019, door Barts Boekje

KKkkoud buiten! Hoogste tijd voor een overzicht van ons favoriete beddengoed

9 oktober 2019, door Barts Boekje

KKkkoud buiten! Hoogste tijd voor een overzicht van ons favoriete beddengoed

Niet naar buiten kijken! Niet doen. Veel te donker. Nee nee, kijk mara gewoon hier want we hebben weer een, al zeggen we het zelf, bijzonder leuk lijstje. Dit keer over ons favoriete beddengoed van dit moment! Omdat we, eerlijk is eerlijk, deze koude, grauwe dagen er het liefst de hele dag in blijven liggen. Beddengoed is dan key, echt. En toch wordt het, net als een goed bed, vaak vergeten. En dat terwijl we toch zoveel van onze tijd doorbrengen in bed (wij wel).

We schreven al een lijstje over onze favo duurzame linnen dekbedden, en dat verhaal staat nog steeds als een huis. Maar daar hebben we nog wat aan toe te voegen. Deze selectie aan mooie merken namelijk, allemaal tijdloos en kwalitatief. En ze slapen heerlijk, beloofd.

NEW TERRA DOTS VAN CRISP SHEETS

NEW TERRA DOTS VAN CRISP SHEETS

Wie instagram heeft, en een heel aantal van de welbekende influencers volgt, kán Crisp Sheets eigenlijk niet gemist hebben. En terecht: wij zijn groot fan van de precies goede dekbedovertrekken in de precies goede kleuren. Het bekende (ook al zo mooie) Dots Dekbed van Crisp Sheets ken je dan vast ook wel; het is het meest geinstagramde dekbed van de afgelopen jaren, denken we.

En nu komt Crisp Sheets met een nieuwe variant op deze nieuwe klassieker: De Dot in nieuwe stof en een net andere kleur. Het dekbed is gemaakt van 100% organic jacquard katoen, wat heel zacht aanvoelt. Het dekbed heeft een prachtige terracottakleur met donkerbuine stippen, en de binnenkant is donkerbruin wat een leuk esthetisch effect geeft als je het dekbed openslaat. Win-win.

PASSION VOOR LINNEN BELLE DEKBED

PASSION VOOR LINNEN BELLE DEKBED

Passion voor Linnen (ja, dat is een merk, niet alleen een gezegde) heeft prachtige tijdloze en klassieke dekbedovertrekken. Wij zijn fan van de mooie sand variant – tijdloos en áltijd goed. Het linnen dekbedovertrek Belle heeft een bovenkant van 100 % gewassen linnen en een onderkant van katoen-satijn. Ligt reuze lekker kunnen we je vertellen. Het dekbedovertrek is ook verkrijgbaar in white, light grey and light pink. Just saying.

SAGE AND CLARE Linnen overtrek Frankie

SAGE AND CLARE Linnen overtrek Frankie

We hadden jullie al even meegenomen in onze nieuwe liefde voor Sage and Clare, en de liefde is groot, op alle fronten. Maar nog even… HOE mooi is dit hand geprinte linnen dekbed?! In een luipaardachtige-print in aardse tinten met een lila accent, de beste kleur van dit moment, en de beste kleurencombi (we gaan de muren al bijna weer overschilderen). Combineer het dekbed voor een speels accent met de geruite variant in dezelfde kleur tinten. Smullen. Hier vind je de Frankie

BY MOLLE DEKBEDOVERTREK TERRA

BY MOLLE DEKBEDOVERTREK TERRA

Linnen dekbedovertrek terra Met dit linnen dekbedovertrek in de kleur terra creëer je een pure sfeer in je slaapkamer en slaap je heerlijk. Deze diepe, warme tint staat heel mooi in combinatie met blush en pink salt. Mix het met sea shell of wheat voor een natuurlijke sfeer.

By Mölle linnen beddengoed is 100% natuurlijk en heerlijk zacht. Warm in de winter en luchtig in de zomer. Daarnaast is linnen super gezond (hypoallergeen en antibacterieel). Ideaal om onder te slapen! Dit linnen dekbedovertrek heeft houten knopen of een 40 cm brede instoprand.

Toen we hoorden dat voor één dekbedovertrek een kilo chemicaliën wordt gebruikt, gingen we toch wel even nadenken. Buiten dat chemische troep niet fijn is voor Moeder Aarde, lijkt het ons ook niet helemaal gezond om s’nachts – wanneer je lichaam in herstelstand is – in te slapen.

BRISA - 100% GEWASSEN LINNEN DEKBED PAUWGROEN VAN MADE

Oooo, wát een mooie kleur heeft het Brisa 100% zacht gewassen linnen in pauwgroen! Een heerlijke verfrissende tint mooi te combineren met roze of terra tinten. De kussens hebben dubbele stiksel voor een nonchalant effect.

M PREMIUM QUALITY 100% LINNEN DEKBEDOVERTREK

M PREMIUM QUALITY 100% LINNEN DEKBEDOVERTREK

Kijk, deze hebben we pas nog zelf getest. Er onder gelegen, gedraaid en weet jij veel wat niet meer gedaan. Het resultaat? Geslaagd! Dit is dus echt een heel fijn dekbed, gemaakt van een heerlijk zacht 100 % gewassen linnen. En nog betaalbaar ook! Het bed-cadeau is van de HM lijn PREMIUM QUALITY en heeft mooie dubbelgestikte naden en blinde metalen drukknopen onderaan – chic.