15 januari 2018, door Maartje

KLIKKIE

15 januari 2018, door Maartje

KLIKKIE

Kijk, hier zaten we eerlijk gezegd op te wachten: klikkie, een volledig Hollandse service die je een abonnement op je eigen foto's aanbiedt. In kwalitatieve printvariant welteverstaan. En mocht je nu denken... Ik kan zelf toch ook wel naar de HEMA of mijn foto's af te drukken? Klopt, maar wanneer heb je dat voor het laatst gedaan? Juist.

En daarom is er klikkie. Het idee net zo simpel als de executie: meld je aan op de site, kies je abonnement en ontvang op gezette tijden (echt mooie!) afdrukken van eigen foto's op de mat. In verschillende formaten, gewoon die van je telefoon (of camera). Om in te plakken. In een lijstje te doen. Om op de koelkast te hangen. Of om weg te geven (opa en oma ook weer blij, hoeven ze niet steeds op dat schermpje te staren).

Je kunt kiezen tussen verschillende abonnement die variëren in tijdsspanne (hoe vaak je je foto's wil ontvangen), hoeveelheid en formaat van de foto's. Verder je telefoon of camera koppelen en de rest gaat nagenoeg vanzelf. Kind kan de was doen. Een abonnement op je leven noemt klikkie dat. Mooi.

Een klikkie-jaarabonnement kost € 94,95. Daar krijg je dan een gratis Oneworld fotoboek van gerecycled leer bij, en uiteraard een jaar lang maandelijks een herinnering in je inbox om een aantal voorkeurs foto's supersnel en eenvoudig te selecteren. Met een druk op de knop worden de foto’s ge-upload en binnen een paar dagen liggen de afbeeldingen van hoge printkwaliteit in verschillende formaten op de deurmat. Een maandabonnement kost € 7,95 en is iedere maand opzegbaar.

klikkie.nl