8 januari 2024, door Isa de Laat

Voor koukleumen en de koude dagen: de Ploov warmtekussens van Stoov®

8 januari 2024, door Isa de Laat

Voor koukleumen en de koude dagen: de Ploov warmtekussens van Stoov®

Het is koud, kouder, koudst en de eeuwige interne strijd in huis is begonnen. Zetten we nou wel of niet de thermostaat vol open? De oplossing: de warmteproducten van het Nederlandse merk Stoov®.  Met deze Stoov-jes zit je er deze winter sowieso warmpjes bij tijdens het diner, op de bank, gedurende je thuiswerkdag of onderweg naar waar je ook naartoe gaat, easy does it.

 

Stoov® is een Nederlands merk en naast dat het vriendelijk voor je portemonnee is (want thermostaat naar beneden), is het ook vriendelijk voor de planeet. Ze hebben allerlei warmtekussens met een ingebouwde batterij en ze zijn oplaadbaar. Stoov® producten bevatten de meest efficiënte infraroodwarmtetechnologie: Far Infrared (FIR). Deze technologie zorgt voor warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop, zodat spieren en gewrichten ontspannen en pijn wordt verlicht. De stijlvolle en niet te vergeten duurzame Stoov® warmtekussens kunnen overal mee naartoe en zijn daardoor ook in de herfst en winter aangenaam warm. Wie zegt er verwarming omhoog? Helemaal niet nodig, want je zit er al lekker warmpjes bij!

 

Last but not least, de warmtekussens zijn ook super stijlvol.

Stoov x Nederlandse designstudio BYBORRE

Stoov x Nederlandse designstudio BYBORRE

Met de winter in volle gang kondigt Stoov een nieuwe samenwerking aan. De Nederlandse designstudio BYBORRE heeft samen met Stoov een Limited Edition-collectie warmtekussens- en dekens ontworpen: ‘Stoov Design edition Textiles by BYBORRE’. Borre Akkerdijk, de ontwerper achter ontwerpstudio BYBORRE, heeft een collectie ontwikkeld die niet alleen zorgt voor warmte, maar ook punten scoort qua design en duurzaamheid. De kussens zijn bekleed met de door hem zelf ontworpen jacquard Valby-stof. De stof bestaat uit organische, abstracte lijnen en een bijzonder kleurverloop, het resultaat van 3D-breiwerk. Hier worden we hebberig van!

De collectie bestaat uit het populaire Ploov-warmtekussen, waar we enorm fan van zijn, in de maten 45×45 cm en 45×60 cm, evenals de praktische Big Hug en Big Hug XL warmtedekens. Kies voor de keur ‘Fragment Beige’ of ga voor ‘Fragment Blue’. De prijzen liggen tussen de 129,95 euro tot 149,95 euro. De warmtedekens verschillen van 129,95 euro tot 189,95 euro. Er zijn daarnaast losse hoezen beschikbaar voor de warmtekussens.

Verwarm jezelf of geef een ander wat warmte cadeau met de elektrische kruik Homey of het warmtekussen Ploov in de nieuwe Melange stof. De elektrische kruik Homey is een echte bestseller en wij snappen wel waarom! Voor alle interieur liefhebbers, is deze kruik niet alleen stijlvol maar wordt hij ook aan beide kanten warm, zodat hij je urenlang verwarmt. En hij bespaart ook nog energie! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen zoals: Knitted in de kleuren Old Green en Old Pink. Het Ploov warmtekussen is al langer verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, maar Stoov heeft dit aanbod nog verder uitgebreid. De Ploov Original is in een extra zacht jasje gestoken: De Original Melange stof is gemêleerd, super zacht en van gerecycled polyester gemaakt. De warmtekussens zijn nog zachter, hebben aan beide kanten dezelfde kleur en een matchende rits. Een leuk cadeautje voor onder de boom!

 

 

Stoov®