8 januari 2024, door Anouk Ardesch

Op naar buiten met: de ‘stonewashed’ warmtekussens van Stoov®

8 januari 2024, door Anouk Ardesch

Op naar buiten met: de ‘stonewashed’ warmtekussens van Stoov®

Oooooh, de lente is weer begonnen. Langer licht, fijnere temperaturen en vooral (hopelijk) heel veel zon. Houden we van! En waren we aan toe. Dat betekent: op naar buiten. O zo fijn, dat Stoov® weer een nieuwe buitenseizoen collectie heeft. Met deze Stoov-jes zit je deze lente er warmpjes bij tijdens de buitenavonden, picknicken, bootjes varen of waar je onderweg ook maar naar toe gaat, easy does it.

Stoov® is een Nederlands merk en naast dat het vriendelijk voor je portemonnee is (want thermostaat naar beneden), is het ook vriendelijk voor de planeet. Ze hebben allerlei warmtekussens met een ingebouwde batterij en ze zijn oplaadbaar. Stoov® producten bevatten de meest efficiënte infraroodwarmtetechnologie: Far Infrared (FIR). Deze technologie zorgt voor warmte en comfort, maar stimuleert ook de bloedsomloop, zodat spieren en gewrichten ontspannen en pijn wordt verlicht. De stijlvolle en niet te vergeten duurzame Stoov® warmtekussens kunnen overal mee naartoe en zijn daardoor ook in de herfst en winter aangenaam warm. Wie zegt er verwarming omhoog? Helemaal niet nodig, want je zit er al lekker warmpjes bij!

Last but not least, de warmtekussens zijn ook super stijlvol.

Stevig ‘stonewashed’ canvasmateriaal

Stevig ‘stonewashed’ canvasmateriaal

De vogels fluiten, de bloemen staan in bloei en we kunnen (bijna) zonder jas weer naar buiten. Wat is de lente toch lekker, maar ook verraderlijk. Zo tuur je het raam uit, lijkt het zonnig, maar is het vele maler kouder dan je denkt. En het koelt snel af, helemaal zodra de zon onder gaat, maar ho! Daar heeft STOOV wat voor bedacht. Deze ‘stonewashed’ canvascollectie is juist hierom ontworpen om op deze momenten wat extra warmte te geven. Zo geniet je met jouw Ploov, One of Big Hug net wat langer van de avond in de tuin of van de picknick in het park. En ze hebben zelfs nu nagedacht over de keffers, want die hebben een Woov warmtekussen in deze collectie.

Het canvas materiaal voelt stevig aan, en is een slijtvaste stof. Dus die vuiltjes zoals gras, bladeren en zand daar heeft het helemaal geen moeite mee. Kun je gemakkelijk eraf vegen (handig met die kleintjes die vaak knoeien, of jijzelf… Kies maar!). De hoezen kunnen gewoon in de was en dus perfect om overal mee naar toe te nemen.

Verwarm jezelf of geef een ander wat warmte cadeau met de bijvoorbeeld de ‘Sunflower Yellow’, of geef iemands trouwe viervoeter een Woov. Voor alle interieur liefhebbers, zijn deze warmtekussens niet alleen stijlvol maar worden ze ook aan beide kanten warm, zodat de kussens je urenlang verwarmen. En het bespaart ook nog energie! Gebaseerd op de rust en schoonheid van de natuur, is deze canvascollectie er in vier kleuren: ‘Fern Green’, ‘Sunflower Yellow’, ‘Sandstone Beige’ en ‘Midnight Blue’. Deze kleuren stralen een rustgevende, natuurlijke uitstraling uit en kunnen prima gecombineerd worden met andere kleuren en/of patronen. Stijlvijl, duurzaam en gemaakt van 100% biologisch katoen. Wij zijn fan!

De Stoov-klassiekers, zoals de Ploov en One, zijn verkrijgbaar in alle vier de kleuren, de Big Hug-serie in Fern Green en Sandstone Beige en het verwarmde huisdierenkussen Woov in Midnight Blue.

 

 

 

Stoov®