Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 27-11-2016
  • Den Bosch

Koekwaus Den Bosch

Koekwaus Den Bosch

Koekwaus is een gezellige, inspirerende, nieuwe winkel in de Vughterstraat (leuk) in Den Bosch. Koekwaus speelt als het even kan in op de hipperdepip trends wat betreft woonartikelen, accessoires, eten, drinken, sieraden en fashion (leuk). Wie dat doen? Twee Brabantse zussen. Zij runnen Koekwaus en doen hen uiterste best om de klanten vrolijk te maken (leuk).

barts-boekje-koekwaus

In de schappen alles wat de twee zelf vrolijk van worden eigenlijk, en dat is een prima referentie. Huis inrichten, iemand verrassen met een origineel cadeau of gewoon even lekker snuffelen en inspiratie opdoen - Koekwaus dus. Koekwaus