23 april 2021, door Anne Abendroth

Vier en versier Koningsdag 2021 met HP

23 april 2021, door Anne Abendroth

Vier en versier Koningsdag 2021 met HP

We zijn de verjaardag van 'onze Willem' echt niet vergeten hoor. Integendeel. We hebben al een puike lijst met tips om Koningsdag wederom alsnog memorabel te maken. Immers, we roeien lekker voort met de riemen die we hebben, non? Vooral als we massaal met z'n allen binnen zitten en vanuit huis de verjaardag van Willie volgen (met de kids). De redder in nood? HP Printables. Come again? Maar jazeker: HP heeft namelijk een aantal echt te leuke activiteiten bedacht om ook thuis een feest te maken van de verjaardag van de koning. Exactly what the doctor ordered.

HP Printables

HP Printables

Hoe het werkt? Op het HP Printable platform vind je leuke (en gratis!) op Koningsdag geïnspireerde kleurplaten, spellen en versieringen die je thuis kunt uitprinten en versieren om in die heerlijke oranje feeststemming te komen. Zoals een kroon, een uniek bingospel (onze favoriet #BartsKingsBingo, what else) en een Koningsdagslinger bijvoorbeeld, alles even leuk.

En dan? Dan haal je een stel van die lekkere oranje tompoucen in huis, luister je naar Nederlandse muziek, trek je mooiste oranje kleren aan en klaar is kees. Alles voor de bakker om de Koningsdag Bingo te spelen. En leuk dat ‘ie is! Oh en de maker (het makertje) van de mooist versierde Koningsdagkroon maakt kans op een HP printer. Het enige wat je moet doen, is je eigen kroon knutselen en een foto ervan sturen naar hpnlpressoffice@edelman.com. Hulde.

Picture this: je eigen grabbelton op een kleedje in de tuin voor een heuse mini-rommelmarkt. Hoe leuk om de HP printables toe te voegen aan de grabbelton! Worden de kids blij van, beloofd. En de ouders stiekem ook, ha!

Meer lezen over cadeautjes voor in die grabbelton vind je hier.

Je kunt natuurlijk ook ander leuk spul uitprinten met de HP Printables. Fijn, nu we allemaal toch wat minder gemakkelijk naar de winkel gaan. Maar… Wat dan? Bon. Niks leukers dan een alfabet poster voor de kleintjes of een verjaardagskaart. Of een poster die je in huis hangt. Ennn… Voor grown-ups hebben ze heuse planners en werkbladen. En wat dacht je verder van foto’s? En wall-art? We zijn fan.

Check hier een waslijst aan leuke printables voor de koters, kunnen allemaal zomaar door je HP. And thank us later.