Koop Een Vat: je eigen wijn aan tafel serveren uit je eigen vat

Koop Een Vat: je eigen wijn aan tafel serveren uit je eigen vat

Alle wijnliefhebbers opgelet! We willen geen aanstoot geven... Maar wat is er nou leuker dan je eigen wijn op tafel uit je eigen vat? Precies! Dat dachten Thomas Luberti, Femke Luberti-Landman en Frits van der Bijl nou ook. De drie Rotterdammers zijn grote wijnfanaten en bedachten een geniaal concept. Koop Een Vat. De naam zegt het al: bij hen kun je een eigen wijnvat samenstellen en kopen. Enne, dat is niet het enige wat er bij komt kijken. Je volgt je eigen wijn van A tot Z. Van de wijnstreek en de druifsoort kiezen tot het proeven en het maken van het etiket. Leuker kunnen ze het niet maken. De wijnboer die jouw vat samen met jou gaat bottelen laat elke stap zien doormiddel van foto's en filmpjes van het plukken van de druiven, je krijgt vatmonsters en updates vanuit de wijnkelder. Heb je zin om je vat in real life te bewonderen? Kan ook! Goed excuus om een wijnreis te maken. Zo krijg je een rondleiding en mag je je eigen wijn proeven.

(lees hier meteen onze route door de champagnestreek)

Leuker krijg je het niet, heus. Hoe het in zijn werk gaat? Simpel. Je kiest je eigen wijnboer in Spanje, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland of juist van eigen bodem. Dan ga je samen met de wijnboer de kleur, de druif en de tijd op het vat kiezen. Naar jouw smaak! Bij Kies Een Vat kun je ook samen met vrienden een vriendenvat kiezen of als je maar een paar flessen wil kun je in een gemengd vat meedoen. Voor ieder wat wils. Als je de wijn helemaal hebt gekozen naar jou smaak ga je de wijn op de voet volgen met persoonlijke updates direct van de wijnboer. Zo weet je precies wat er gebeurt. Uniek! Als de flessen gebotteld zijn mag je je eigen etiket gaan ontwerpen en kun je genieten van deze unieke en bijzondere flessen thuis. Zo imponeer je nog eens je gasten. Hoeveel flessen er uit zo’n heus wijnvat komen? Wel 300! Zo kun je je wijnkelder wel vullen…

Ben je enthousiast en wil je ook je eigen flessen in huis hebben? Check de website van Koop Een Vat voor het hele proces.