Nederland, Vlissingen17 februari 2021, door Sanne Carbaat

De wufte vakantiewoningen van Largo – just relux (+ honden welkom)

Nederland, Vlissingen, 17 februari 2021, door Sanne Carbaat

De wufte vakantiewoningen van Largo – just relux (+ honden welkom)

De mensen van Largo slaan de spijker op zijn kop met hun slogan: just relux. Relaxen in luxe. Spekkie naar ons bekkie.

Extra fijn dat de resorts van LARGO altijd in de buurt van water zijn, of het nu een meer, de zee of een plas is. Immers: water hóórt bij vakantie. En luxe ook, zo vinden wij. En hoe die luxe er dan uitziet, dat verschilt nog wel eens. Fijn dat de mensen van Largo daar ook rekening mee houden, want je kunt bij LARGO Noordzee Resort Vlissingen, een van de vele Largo bestemmingen in Nederland (binnenkort boek je Largo via Roompot) uit drie verschillende huisjes kiezen. Klein en fijn, midden op het strand? Meer ruimte en meer groen? Of een volledige villa met tuin in de zon? Dat kan dus allemaal. Oh, en alle drie op een steenworp afstand van de zee én Vlissingen. Dit is dus genieten tussen stad en strand, met zowel natuur als cultuur. Vlissingen, here we come.

 

Beach House

Beach House

Wakker worden met de zon in je gezicht, wind in je haar en voeten in het zand. Dat kan in de Beach Houses. Dichterbij de zee zal je niet snel slapen: tussen jouw bed en de zee zit alleen het strand. Denk strandhuisje zoals je ze kent, maar dan luxe en met alles erop en eraan. En dan bedoelen we ook echt alles: een veranda, een slaapzolder, schattig keukentje en een simpele, maar fijne badkamer waar je wél je kont kunt keren. Of je gebruikt die hele douche niet, maar rent in diezelfde blote kont zo de zee in, ben je meteen wakker. Sexy beachcoupe inclusief.

Duinlodge

Duinlodge

Als je op steenworp van het strand wil zitten, zijn de duinlodges je ding. Wacht, niet één strand, maar liefst zes stranden op een lullig-kiezeltje-gooien-afstand, net over de duin heen. De lodges staan tegen de duinen aan en op een twee kilometer lange boulevard. En als er zon is, heb je hem, want de hele boulevard is pal op het zuiden. Vlissingen ligt praktisch in je achtertuin (maar dan wel met het behoud van je privacy natuurlijk). Mochten die zes stranden niet naar je zin zijn, kan je ook altijd nog een dagje kuilen graven op het Nollestrand. Ook fijn als er wind is (heu, Nederland), want het Nollestrand ligt in een lagune.

Liever niet Vlissingen in en lekker zelf koken? Kan, want de duinlodge heeft een grote keuken, een fijne eettafel (ook buiten natuurlijk) en een grote bank om op uit te buiken. Een strak interieur, maar wel met warme, houten details.

Urban Villa

Urban Villa

En zon en bij het strand en bij de stad en heel veel luxe? Dan is je keuze snel gemaakt, want Urban Villas (yes, it’s in the name) staan voor je klaar. Perfecte plek voor het hele jaar door! De grote ramen zijn op het zuiden gericht, dus je zit de hele dag met je snoet in de zon. Dat kan op je eigen terras, maar mocht er een fris windje zijn, ga je lekker binnen zitten. Naast de houtkachel, extra knus. Goed slapen is het ook, want iedere Urban Villa heeft een boxspring. En de Urban Villas zijn ook nog eens lekker duurzaam door het mos dat op het dak als een natuurlijke isolatielaag functioneert. Als je dat weet, slaap je natuurlijk extra lekker.

 

Ook in de buurt is er nog genoeg te doen, voor als je een dagje niet op het strand wilt zitten (omdat je mega verbrand bent bijvoorbeeld..) Lekker naar Vlissingen, terrasje pakken, veel te lang blijven zitten, je kent het wel. Of op zeesafari over de Scheldemonding en veel te veel foto’s maken van al die zonnebadende zeehonden. Als je het een beetje goed plant, ga je in september en kan je meteen lekker de whiskygeek uithangen op het Whisky by the Sea festival. Nul redenen om dus niet een keer richting Vlissingen te gaan en te reluxen bij LARGO.

 

Yes, yes, yes? Largo via Roompot