Nederland, Gelderland14 januari 2022, door Sanne Carbaat

In het groene Gelderland vind je ‘t Lennepserf. Overnachten in een hooischuur? Kan!

Nederland, Gelderland, 14 januari 2022, door Sanne Carbaat

In het groene Gelderland vind je ‘t Lennepserf. Overnachten in een hooischuur? Kan!

Op naar Veessen, Gelderland! Daar, in het groen, groen, groene Gelderland was ooit eens de boerderij van de Familie Bos. Na generaties boerderijen hebben ze het roer omgegooid en de schuren en hooizolders omgebouwd tot fijne plekken om te logeren en om even te ontsnappen aan alle drukte. Om even te nietsen, daar in het groen, groen, groene Gelderland. Om te genieten in de wellness of om gewoon om een boek te lezen. Hallo, fijn Lennepserf!

't Lennepserf

't Lennepserf

Ecolodges ‘t Lennepserf is een kleinschalig vakantiepark op het voormalig boerenerf van de familie Bos. De focus ligt op milieu en duurzaamheid zonder dat je als gast daar iets aan merkt qua luxe, knapheid en comfort. Als je van wandelen, lezen en uitslapen niet genoeg oplaadt, kun je ook altijd nog een momentje in de wellness boeken. Met typisch uitzicht over het achterland, sauna’s, een stoombad en ligweide én de mogelijkheid om massages te boeken is dit toch wel kom-even-tot-jezelf nummer 1. Hoeft dat ontspannen niet zo nodig? Dan is er ook genoeg in de buurt te doen. Leuke stadjes als Heerde en Hattem zijn op een steenworp afstand en natuurlijk kilometers aan wandel- en fietsroutes.

Over hooischuur de Bok: beeld je een idyllische liefdessuite in landelijke stijl met authentieke details in. En voilà, je hebt hooischuur De Bok. Dit is plek waar vroeger het hooi werd opgeslagen en de dieren een oogje toe deden… Nu is het de plek om er even tussenuit te wippen. Alles wat je ziet, daar is tot in de puntjes over nagedacht: duurzame materialen, natuurlijke producten en (hier worden we altijd heel blij van): een buitendouche! Genieten in stijl zonder milieu en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Dat kan bij ‘t Lennepserf.

‘t Lennepserf