Nederland, Amsterdam9 mei 2022, door Sanne Carbaat

Lentebiertocht door Amsterdam – 15 mei 2022

Nederland, Amsterdam, 9 mei 2022, door Sanne Carbaat

Lentebiertocht door Amsterdam – 15 mei 2022

Wat is er leuker dan door Mokum lopen als de zon schijnt? Precies dat, maar dan met bier! Op zondag 15 mei slaan acht fijne biercafés de handen ineen en kun je van kroeg naar bar naar proeflokaal lopen om van alles lenterigs te proeven: een zogeheten lentebiertocht. Je loopt ongeveer zes kilometer en deelname kost 32,50 euro. Dan krijg je dus acht verschillende lentebieren om te proeven met overal een klein bijpassend hapje erbij.

 

In de biervibe en na deze tocht nog niet uitgebierd? Kijk dan even dit lijstje, want deze cafés tappen de beste pilsjes. 

Wie doen er allemaal mee? Het zijn de minste niet hoor: van Craft & Draft en Gollem’s Proeflokaal op de Overtoom, Proeflokaal Arendsnest op de Prinsengracht, Café Gollem en American Beerbar Beertemple vlakbij het Paleis op de Dam, Gollem Craft Beer vlakbij het Operahuis naar het centrum waar je Bierproeflokaal In de Wildeman (Kolksteeg) en Café Zilt (Zeedijk) vindt. Je begint bij Craft & Draft of Gollem’s Proeflokaal op de Overtoom. Daarna stippel je lekker je eigen route uit.

Tickets voor de Lentebiertocht Amsterdam 2022