31 mei 2021, door Anne Abendroth

Pleasuremerk Let’s Peep zorgt voor vrouwelijk plezier onder de lakens

31 mei 2021, door Anne Abendroth

Pleasuremerk Let’s Peep zorgt voor vrouwelijk plezier onder de lakens

Seks is en blijft vaak nog een taboe, terwijl dit natuurlijk niet zo zou moeten zijn (vinden wij). Het gebruik van glijmiddel is immers, net als het hebben van seks, hartstikke normaal, toch? Vandaar de rubriek in bed met Bart, duh. En de lockdown, tjsaaa... Dat maakt het seksleven nou niet bepaald spannender (vooral voor de singles onder ons). No more parties en van de ene kroeg in de andere kroeg eindigen. Hoog tijd om thuis ook nog plezier te hebben onder de lakens. Precies de gedachtes van het drietal achter het nieuwe pleasuremerk Let's Peep.

3,2,1... In comes pleasuremerk Let's Peep!

 

Let's Peep

Let's Peep

Het gloednieuwe pleasuremerk Let’s Peep is ontstaan vanuit de behoefte aan een glijmiddel waar de vrouwelijke gebruiker eens voorop staat. Het merk staat voor seksuele positiviteit, en plezier zonder nonsens en ja daar kunnen wij ons wel in vinden hoor! Om het nog mooier te maken worden de producten zowel speciaal gemaakt voor als door vrouwen. Feminism kom maar doorrr! Het doel van deze female-owned business is om het eeuwige taboe rondom glijmiddel onder vrouwen te doorbreken, zodat iedere vrouw met behulp van Let’s Peep een hoogtepunt kan bereiken onder de lakens. Want, geniet nooit met mate hè!

Dit glijmiddel is op waterbasis, verpakt in een vrouwvriendelijk flesje, en is makkelijk in gebruik door het handige doseerpompje – yay! Een flesje dat je met plezier koopt en gebruikt, omdat je er een sexy en ietwat naughty gevoel van krijgt. Niet zo’n verpakking die schreeuwt: hier zit een giant dildo in, maar een vrouwelijke, vrolijke verpakking. Perfect voor vrouwen die op glijmiddel- ontdekkingsreis willen of al wat bekender zijn in deze wereld. Let’s get dirty!

Never be too busy to be naughty right? Hoppa: Let’s Peep