16 juli 2020, door Maartje

Orgasmekloof? 100% orgasmegarantie bij aankoop van de beste sextoy ever (de Womanizer) via Willie.nl

16 juli 2020, door Maartje

Orgasmekloof? 100% orgasmegarantie bij aankoop van de beste sextoy ever (de Womanizer) via Willie.nl

Anno 2020 zijn er nogal wat topics die steeds weer terugkeren en 'gelijkheid' is er daar absoluut één van. Op verschillende vlakken, as we all know, maar we beperken ons hier even tot gendergelijkheid. Want die is, laten we wel wezen, ook anno 2020 nog steeds vaak ver te zoeken. Op de werkvloer, ja, maar zeker ook tussen de lakens. Nog altijd draait het bij de meeste relaties, one night stands of wat voor sekservaring dan ook om het hoogtepunt van hem, terwijl de meeste vrouwen simpelweg niet klaarkomen van penetratie alleen. Niet echt fair, wel? En eerlijk gezegd ook niet echt van deze tijd.

Dit is een van de redenen waarom we, eerlijk gezegd met dank aan de recente lockdown, de koffer in zijn gedoken. Niet voor onze eigen lol (oke, dat ook), maar vooral omdat we het rete-interessant vinden hoe we, als platform dat de leukste dingen des levens aanbeveelt, ook dit onderwerp bespreekbaar kunnen maken.

orgasmekloof?

orgasmekloof?

Jawel, orgasmekloof. Het feit dat veel mensen, zowel mannen als vrouwen, niet precies weten wat een clitoris, het klitje, nu eigenlijst is, is een van de oorzaken. Lees vooral ook even dit artikel in de Volkskrant: dat zouden we niet beter kunnen verwoorden.

Wat een piemel, penis, pik, lul etc is, en hoe die werkt, weet eigenlijk iedereen wel – das gek toch? Vandaar dat de discussie over gendergelijkheid ook in de slaapkamer echt nog wel even door kan gaan. Zo mogen we er graag voor pleiten dat iedereen het heerlijke boek gaat aanschaffen dat Laura Hiddinga van online magazine LotteLust schreef: Kom je ook? Een fijne handleiding over het vrouwelijke orgasme. “Een aanrader voor iedereen die van seks houdt, meer over het vrouwelijk lichaam wil weten, betere orgasmes wil geven en beleven en klaar is voor een flinke dosis eerlijke, handige en goede informatie”.

100% orgasmegarantie

100% orgasmegarantie

Nederlands sexspeeltjes-webshop, leverancier én ontwikkelaar Willie mag zich graag inzetten als taboe-doorbreker en werpt de discussie over deze nog altijd bestaande orgasme-kloof weer eens op. En dat niet alleen: Willie voegt ook daad bij woord en verzekerd kopers van de beste artikelen uit hun assortiment van een orgasme. Pardon? Ja hoor, je leest het goed: Willie beloofd iedereen die niet klaar komt met een van de beste speeltjes uit hun assortiment een volledige retournering van de aanschafprijs. Dus mocht het toch niet voor je werken, dan is er geen man over boord. Sterker nog: de mensen van Willie horen heel graag wat er aan schort zodat ze de speeltjes, waarvan zij er een aantal zelf ontwikkelen in samenwerking met studenten van de TU in Delft (vinden we leuk!), wellicht nog kunnen perfectioneren.

Hier lees je alles over de garantiedeal.

Premium, de allerbeste clitorisstimulator van Womanizer

Premium, de allerbeste clitorisstimulator van Womanizer

Lang verhaal kort: The Womanizer is een topding. De luchtdruk vibrator weet precies wat onze klitjes willen en de jongste van het stel, de Womanizer Premium is de verbeterde versie van wat al een mooie collectie aan Womanizers was (hier lees je alles over de vibrators). Belangrijk nog even is de uitleg van die luchtdruk: het wonderlijke speeltje is namelijk geen vibrator: de Womanizer trilt niet. In plaats daarvan zorgt de Womanizer ervoor dat wanneer je het kapje om je clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer je klit met luchtdruk golven waardoor het lijkt alsof je gebeft wordt. Jezelf op die manier stimuleren is top, en je vent of vrouw mee laten spelen is meer dan leuk, maar wat als we je nou vertellen dat het nog lekkerder kan? Jezelf stimuleren en toch verrast worden? Met behulp van de speciale autopilot stand bepaalt de Womanizer zelf welke stimulatiestanden worden afgewisseld. Zo kan het zijn dat de Womanizer Premium begint in de hoogste stimulatiestand en deze vervolgens afwisselt naar de laagste stimulatiestand. Ook bepaalt de Womanizer zelf hoe lang je met deze stand gestimuleerd wordt. Omdat het onmogelijk is dat er twee dezelfde standen achter elkaar komen, is deze automatische piloot heerlijk afwisselend. En dat noemen we nou een garantie voor een heerlijk orgasme.

Hier vind The Womanizer en als je ‘m nu besteld, dan krijg je de Romp Flip Wand bij. Plus orgasmegarantie dus. Bam! (onderaan dit artikel lees je over de Flip Wand, ook een leuke!)