19 mei 2020, door Maartje

Wij willen Willie! Je one stop shop voor sextoys

19 mei 2020, door Maartje

Wij willen Willie! Je one stop shop voor sextoys

In bed met Bart! Eerlijk gezegd zijn we zelf de grootste fan van onze nieuwe rubriek - tried and tested was nog nooit zo verrassend. Eigenlijk is het idee zo eenvoudig als iets: we eten, we drinken, we slapen, we vermaken ons in de tussentijd met Netflix, spelletjes en we voeren een goed gesprek. En we hebben seks. Wij wel tenminste, en ik hoop van harte dat dit ook voor jou geldt. Dat lijkt soms een taboe, maar dat zou het natuurlijk niet moeten zijn. Seks is namelijk fijn, en iedereen doet het (hopen we dus). Tijdens onze gesprekken met vrienden staken we steeds meer op en wat blijkt? Eigenlijk heeft bijna iedereen behoefte aan tips. Hoogste tijd dus om hier wat verheldering en verdieping in te brengen.

Toen we daar actief mee begonnen, stuitten we - zoals wel vaker - wederom op Willie.nl, een Nederlands bedrijf dat al 10 jaar de meest veelzijdige sexstoys verkoopt en daar - o heerlijkheid - lekker helder en nuchter over communiceert. Er zijn speeltjes voor iedereen, in elk formaat en voor elke voorkeur. En voor elk budget. Nu bullshit, daar houden we van. U snapt: wij willen Willie.

Willie.nl

Willie.nl

Hoe doe je dat nou? Lekker blijven seksen terwijl je in quarantaine zit? Of sowieso: hoe houdt je het spannend? En in combinatie met de kids, wiewatenwanneer dan? Hoe neem je die tijd voor jezelf, voor jou en je partner? En als je die tijd hebt, hoe besteed je die dan? Die 5 minuten missionaris hebben we nu wel gezien… We hebben zelf heus we een tipje of drie te delen, maar nog liever luisteren we naar experts en andere ervaringsdeskundigen (met bewezen diensten en zonder blad voor de mond). Nee, geen gezapig juist feministisch gedoe: leuk is het leven, en leuk moet het in bed zijn! 

In precies die queeste kwamen we keer op keer uit bij Willie. We raakten in de ban van het Nederlandse bedrijf (onderdeel van CLS Healthcare, die heel duidelijk zijn over hun visie: “CLS Healthcare gelooft niet in een taboe rondom seksualiteit en intimiteit; alles is bespreekbaar.”), leerden dat Willie samenwerkt met studenten van de TU Delft en zelfs een aantal producten samen met hen ontwikkelde. Hoe leuk is dat? Een sextoy tussen je benen waar een Delftse wizzkid zijn brein over heeft gebroken? We zien een fantasie-tje of drie voorbij komen hoor…

Over Willie

Over Willie

Gaan we op zoek naar, en vragen we rond over de beste/ leukste/ meest innovatieve en meest veelzijdige seksspeeltjes, dan komt Willie steevast voorbij. Lees maar hier: de top 10 sextoys volgens seksuoloog Eveline en hier De leukste sexspeeltjes. Niet zo gek want Willie heeft het grootste pakket aan de allertofste toys voor ieder mens én voor iedere behoefte. Sex is immers ontzettend persoonlijk en wat werkt voor de een, is een turn off voor de ander. Dus maken ze items voor de bescheiden, keurige beginnen, knappe hulpstukken die gezien mogen worden, ordinaire neukmachines *(hé, lekker) en keiharde hulpmiddelen voor dikke vette porno waar ook wij rode oortjes van krijgen. 

Da’s tof, Willie.

Vrij uniek in de sextoywereld (vinden we tof): Willie heeft ook een eigen lijn toys – en die zijn nog eens superbetaalbaar ook. Een soort huismerk, maar dan met de orgasme-garantie die je van populaire merken gewend bent. 

Het oog wil ook wat

Het oog wil ook wat

Niet onbelangrijk: een en ander ziet er ook nog eens heel erg fijn uit. Er zijn precies de juiste tinten roze en paars gebruikt, een beetje lila, purper en wat zachtoranje. Van die kleuren die gezien mogen worden, uitgevoerd in zachte materialen die gevoeld mogen (nee: moeten) worden.

Verder staan er goudeerlijke reviews op de website – sowieso de moeite waard om door te lezen want het vormt een soort anoniem kijkje in andermans bed, met hier en daar hilarische quotes. Wat weer een hele prima basis vormt voor je volgende rollenspel. Probeer zelf maar eens. Heus er zit een seks in elke quote en dat is smullen.

Bovendien is Willie vrouwvriendelijk, vrolijk (seks ís ook gewoon leuk) en Willie verkoopt not just the regular toys of alleen de experts stuff: het assortiment is ruim, heel ruim, en zoals gezegd is er voor ieder wat wils.

Vibrators en dildo’s, die kennen we allemaal wel, maar nog veel leuker vinden welde hele ‘hoek’ van de webshop die uitpuilend van de partnerspellen. Koppelvibrators, sexschommels, en vibrerende cockringen – echt tof, moet je eens proberen. O! En weet je dat dit soort speeltjes ook té leuke cadeautjes zijn voor je eerst volgende housewarming? De krijgers zullen er vast om moeten gniffelen maar reken maar van yes dat ze er lol aan gaan beleven. Het is maar een tip. 

Tot snel Willie, we’ll be back!

Shoppen doe je hier – enjoy