Nederland, Amsterdam6 april 2021, door Michel + Renske

Liev Coffee & Pastry voor je layer cakes en dagelijkse bak

Nederland, Amsterdam, 6 april 2021, door Michel + Renske

Liev Coffee & Pastry voor je layer cakes en dagelijkse bak

Liev Coffee & Pastry, de nieuwste coffee kid in town - welkom! Dit keer in hartje Pijp in Amsterdam, een spetter van een nieuwe koffietent. Net iets off the beaten track (lees: niet bij de Albert Cuyp) in de Dusartstraat. Nu nog to go uiteraard, maar binnenkort kunnen we hier hopelijk neerstrijken voor een heerlijke koffie uit een kopje in plaats van de papieren beker. Het idee achter Liev moge in de naam zitten. Lief zijn. Praatje maken. Koffie erbij. Easy does it. Gewoon liev doen.

 

Ook Liev zijn voor het milieu? Neem dan je eigen koffiemok mee. Hier vind je onze favorieten.

Liev Amsterdam

Liev Amsterdam

Op het menu, naast heerlijke koffie (bonen van Lot61), ook zalige smoothies, thee, warme choco en ander lekker spul. De snacks en zoete happen worden dagvers geleverd door Brittons Bakery & Cakery, jawel. Dus echt het Amerikaanse spul – layer cakes en cinnamon rolls met een goede laag glazuur.

 

Na je bakkie loop je zo de Pijp door voor een heerlijke wandeling. Gezien dit zaakje zich in een zijstraat van de Ceintuurbaan bevindt, is de locatie dus perfect, juist als je de drukte van de Albert Cuyp een beetje wilt omzeilen.

 

De droogbloemen die de etalage kleuren, zijn van Hanging Petals en vinden we ook leuk voor thuis. Fijn, want je kan ze bij Liev al kopen! Hop, in de tas.

Liev Coffee & Pastry