Nederland, Amsterdam16 november 2020, door Michel + Renske

Flo’s Appetizing Amsterdam, bagels waar je U tegen zegt

Nederland, Amsterdam, 16 november 2020, door Michel + Renske

Flo’s Appetizing Amsterdam, bagels waar je U tegen zegt

Hot, hotter dan hot is Flo's Appetizing! Deze spetter in Amsterdam West is absoluut het delen waard, want de smaken zijn goddelijk en beter nog; je kunt er elke dag van de week terug naar binnen voor een nieuwe voorraad. Een nieuwe voorraad van wat? You might ask. All things bagels! Niet zomaar bagels, er staan altijd specials op de kaart (welke vaak genoeg omgegooid worden om plaats te maken voor nieuwe 'schepsels') en er staan heerlijke combinaties op het menu. Plus óók nog eens diversiteit qua bagel flavours. Ooit gehoord van een cheesy jalapeño bagel of een blueberry bagel?  Combineer je rot, is ons persoonlijke advies. Yum! Barts favorite? Ha! Allemaal.

Flo's Appetizing

Flo's Appetizing

Flo’s Appetizing huist aan de altijd gezellige Amsterdamse JP Heijestraat. Zijn we overigens al vaak te vinden vanwege het heerlijke Levain et le vin en de lekkerste koffie van Trakteren. En nu hobbelen we dus ook voor de lunch deze kant op. Of eigenlijk kent het geen tijd, zo’n bagel. Zit immers een gat in, die de calorieën daardoor beperkt, zullen we maar zeggen. All day bagel. 
Bij Flo’s Appetizing bagel shop, kies je eerst je bagel en daarna de topping. Qua bagels is er ruime keuze. Je vindt er de usuals, zoals sesam en maanzaad, maar ook een cheesy jalapeño bagel of een garlic salt bagel voor de wat avontuurlijkere bezoeker. Qua beleg kun je extra losgaan: BLT, tuna melt (aanrader!), maar mogen we er ook als side note bij stellen dat je hier als vegan goed terecht kunt? Zo is er een heerlijke vegan cheese (die ook daadwerkelijk goed smelt). Lekker! Daarnaast zijn we allergrootst fan van de bagel met (zoals hij hoort, de klassieker) gerookte zalm en cream cheese.

There is more

There is more

Los van de bagels zijn er elke dag ook zoetigheden te krijgen en is de koffie ook heel erg goed te doen. De zoetigheden variëren van babka swirls (basically een enorm lekker ding met veel Nutella en heerlijk smaakvol deeg), cereal dream bar, unicorn trifle, of je neemt gewoon een bagel met Nutella en banaan voor de echte zoetekauw. Klinkt als een perfecte lunch break, toch? Of een zondags uitgebreide late breakfast?

Mocht je nu liever thuis losgaan met je bageltoppings – ook geen probleem. Je kan de bagels en toppings ook los kopen en thuis in elkaar zetten.

Heb je nu ook zo’n trek gekregen in bagels, maar niet in de buurt van Amsterdam? Daar hebben we wat op, en wel al deze bagelzaken door heel Nederland.