De fijnste merken voor mooie vloerkleden

De fijnste merken voor mooie vloerkleden

 

 

In deze wintermaanden niks fijners dan warme pootjes. Zo ook onder je bank, onder je eettafel of in de slaapkamer. Staat nog gezellig ook. Het kan nog knap lastig zijn om een beeldig, mooi, gezellig vloerkleed te vinden, dus hier een lijstje om je op weg te helpen.

 

Meer tips voor in het huis vind je Bij Bart Binnen.

Nordic Knots

Nordic Knots

Geïnspireerd op de Scandinavische natuur, het landschap en de cultuur. Wat begon als klein familiebedrijf (drie broers en zussen) is inmiddels uitgegroeid tot internationale webshop. Bij Nordic Knots kan je heftige prints verwachten maar ook genoeg aanbod in natuurlijke, rustige tinten. De designs variëren met blokken en andere geografische vormen.

Ferm Living

Ferm Living

Een dijk van een merk als het gaat om mooi design en betaalbaar. De vloerkleden die Ferm Living in het assortiment heeft zijn divers, en daarom bijna voor ieder interieur wel wat wils. Zo hebben ze nieuw in het assortiment een schaakmat design, maar ook prachtige neutrale tinten van diverse kleuren wit, créme en beige. Voor de fans van wat langharige, dikke kleden zijn er prachtige olijfkleurige varianten, in diverse maten, dus perfect van badkamer tot woonkamer. Extra leuk: Ferm living heeft ook kleden die je aan de wand kan hangen, net wat dunner dus met vaak een wat spannender patroon. Like!

 

Ferm Living

Hay

Hay

Bij Hay ben je aan het goede adres als je voor een lichte streep gaat. Subtiel, niet te zwaar maar toch gezellig. Bij Hay kan je ook het welbekende peas kleed krijgen, je weet wel, van die heerlijke bolletjes aan elkaar geplakt. Dikker en warmer krijg je het niet en voegt ook meteen een heerlijke sfeer in huis toe.

 

Hay

HK Living

HK Living

Zeg je kleur en zeg je toffe designs, dan ben je bij HK Living aan het goede adres. Van toffe retro prints tot mooie diepe kleuren. Je zult hier je hart ophalen. Ook de lopers met lijn design zijn te gek in een lange gang of mooie lange ruimte.

 

HK Living

Volero

Volero

De keuze bij Volero is meer dan reuze en dan ook echt voor iedereen. Niet alleen de hipstanita’s, de vintagelovers of buitenkledenliefhebbers, nee, iedereen. Er zijn fijne exemplaren voor de sky-is-the-limit-budgetten, er zijn kleden voor de mensen die het huis helemaal in Scandinavische stijl willen inrichten en dan zijn er ook nog honderden andere mogelijkheden voor de rest. Bijvoorbeeld als je wel een vintage vloerkleed wilt, maar je helaas niet de knaken hebt om hem over te kopen van het kasteel om de hoek. Dan heb je gelukkig Volero die ook meedenkt met de kamerrestylingen met budget. Of je vindt je huis eigenlijk wel prima hoe het is, maar buiten kan wel een beetje liefde gebruiken? Prima, vloerkleed op je terras/balkon en je hebt weer heel wat anders.

 

Volero

Layered

Layered

Layered is hot. Bij Layered koop je je kleed online. Let wel, genoeg mogelijkheden, want samples zijn te bestellen om zo te zien hoe de stof uitvalt en of de kleur matcht met wat je in je hoofd hebt. De Residue (een soort druppel vorm) zie je tegenwoordig bij meerdere merken terug. Een speelse manier om een wat strakker interieur sfeer mee te geven. Daarnaast hebben ze ook mega toffe kleden met veel kleur of de mooiste pasteltinten.