27 februari 2021, door Anne Abendroth

De allerleukste kaarsen en kandelaars van NØRD Conceptstore

27 februari 2021, door Anne Abendroth

De allerleukste kaarsen en kandelaars van NØRD Conceptstore

Oh, oh, oh wat worden we toch vrolijk van kaarsen. Geurkaarsen, normale kaarsen, swirl en twist kaarsen in elke kleur die je maar kunt bedenken - we (team Bart) zijn fan. Het aansteken van kaarsen thuis zorgt instantly voor een gezellige sfeer en je wordt er zo lekker zen van. Al helemaal met een lekker nummertje op de achtergrond. Ook altijd leuk om cadeau te geven - aan jezelf of aan anderen. En laat NØRD Conceptstore in Leeuwarden nou net een mega leuke collectie betaalbare en hoge kwaliteit kaarsen & kandelaars hebben! Dus bij deze een lijstje met onze favoriete kaarsen & kandelaars van NØRD Conceptstore. Lees hier alvast waar je onze favoriete geurkaarsen kunt kopen.

Leeuwarden zeg ja? Ja! Das leuk. Lees meer: Barts Best of Leeuwarden

NØRD Conceptstore

NØRD Conceptstore

Swirl en twist kaars

De swirl en twist kaarsen zijn een absolute musthave. Ze staan overal bij, maar dan ook echt overal en zijn perfect om cadeau te doen. Je hebt ze in het roze, smokey grey, olive green, blossom, zwart, karamel en nog veel meer om op te noemen. Het leuke van deze kaars is dat ze nooit precies hetzelfde zijn. Ze worden met de hand gedraaid, waardoor kleine imperfecties en verschillen tussen de swirl en twist kaarsen juist super leuk zijn! Leuke tip: doe de kaars in een mooie wijnfles voor een lollige look. Het staat misschien een beetje gek, maar is oh zo leuk.

Dinerkaarsen

Met deze kaarsen sla je eigenlijk nooit de plank mis en je kunt ze ook nog eens kopen voor een prikkie. Leuk voor een romantische date of als je gewoon een gezellige avond met vrienden hebt. Deze kaars komt in veel verschillende kleuren, maar de okergele kaars is toch écht één van onze favo’s.

Potloodkaars

Oké de ieniemienie potloodkaars is gewoon te schattig om niet op je eettafel te hebben. Eucalyptus, blossom, cool grey, stone – kleuren die werkelijk in elk interieur passen. Mix het met de langere swirl en twist kaars en klaar is kees. Nu mist alleen nog een lekkere borrelplank, wat vrienden en een glaasje wijn.

Geurkaars

De Very Good Candle geeft meteen die cosy feeling in je huis. Hij staat vooral goed op je nachtkastje in je slaapkamer of bij je kaarsenverzameling in de woonkamer. En goed nieuws, de kaars komt in mega veel geuren!

Kandelaars

Niet alleen heeft de NØRD Conceptstore een super leuke collectie van kaarsen, maar ze hebben ook hele mooie bijpassende kandelaars. Van geribd groen glas en marmer antraciet tot een bocht kandelaar. Voor elk dus wat wils!

 

Leeuwarden zeg ja? Ja! Das leuk. Lees meer: Barts Best of Leeuwarden