Nederland20 oktober 2021, door Sanne Carbaat

Vloerkledenliefde voor alle ruimtes van je huis en buitenplekken

Nederland, 20 oktober 2021, door Sanne Carbaat

Vloerkledenliefde voor alle ruimtes van je huis en buitenplekken

Zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan wakker worden en je voeten op een zacht vloerkleed zetten in plaats van koud laminaat? Dat is al het eerste pluspunt. Ook fijn is dat je je rondstampende partner minder hoort (worden de onderburen ook blij van), dat je stofjes en vlekjes er minder op ziet en dat het, mits je er genoeg neerlegt, je huis beter isoleert. Allemaal goede punten, maar de echte en belangrijkste reden waarom we een vloerkleed willen, is omdat het simpelweg je woonkamer afmaakt. En je balkon. Of je keuken. Of, of, en, en... You get the point. Nu kun je natuurlijk uren rondstruinen op vintage marktjes (doen) of het internet doorspitten, maar je kunt het ook lekker simpel houden en even een kijkje nemen bij Volero. Been there, done that en het kantoor bij Bart is weer net een tikkie leuker. Wil je vast weten wat er nu ligt? Mag hoor, alle geheimen delen we en dus ook onze keuzes voor mosterdgele vloerkleden (kijk dat plaatje hier linksonder).

Vloerkleden voor ieder budget

Vloerkleden voor ieder budget

De keuze is meer dan reuze en dan ook echt voor iedereen. Niet alleen de hipstanita’s, de vintagelovers of buitenkledenliefhebbers, nee, iedereen. Er zijn fijne exemplaren voor de sky-is-the-limit-budgetten, er zijn kleden voor de mensen die het huis helemaal in Scandinavische stijl willen inrichten en dan zijn er ook nog honderden andere mogelijkheden voor de rest. Bijvoorbeeld als je wel een vintage vloerkleed wilt, maar je helaas niet de knaken hebt om hem over te kopen van het kasteel om de hoek. Dan heb je gelukkig Volero die ook meedenkt met de kamerrestylingen met budget. Of je vindt je huis eigenlijk wel prima hoe het is, maar buiten kan wel een beetje liefde gebruiken? Prima, vloerkleed op je terras/balkon en je hebt weer heel wat anders.

Volero Showroom Amsterdam

Volero Showroom Amsterdam

Voor de lui die altijd even willen voelen en aanraken voor ze wat kopen – goed nieuws! Volero heeft een helemaal-vers-van-de-pers showroom in Amsterdam en is dan ook meteen de allergrootste van Nederland. ‘t Is ook niet je standaard saaie tapijtenwinkel he, want in Amsterdam, dus een flinke portie Mokumse gezelligheid. Natuurlijk is er advies op maat (heel handig als je in een piepklein appartement woont, maar je wilt wel wat). Een vloerkleed voor elk, we zeiden het al. Héél veel verschillende soorten. Van Scandinavisch, vintage, industrieel tot aan Perzisch, landelijk, klassiek en modern én voor de kleine en de grote portemonnee.

Of je nu met de auto komt of met het OV – allebei is even makkelijk. Je vindt Volero in de woonboulevard Woonplaza naast de A2 in Amsterdam.