13 juni 2018, door Maartje

Little Escapes: Summer Night Market by Sissy-Boy

13 juni 2018, door Maartje

Little Escapes: Summer Night Market by Sissy-Boy

Aaah, de langste nacht van het jaar is coming (21 juni) en tsja, daat móet het Amsterdamse Sissy-Boy natuurlijk iets mee. Tel daarbij op dat de kleurrijke kleding- en interieurshop al een aantal jaar de meest geliefde markt van Amsterdam organiseert (in de zomer in het Vondelpark, in de winkel op de Amstelmarkt) dan kun je maar op 1 ding uit komen: de Summer Night Market! Niet op 21 juni maar op 28 juni overigens.

Amsterdam Noord is het toneel van de Summer Night Market op donderdagavond 28 juni aanstaande. Bij het hoofdkantoor en creatieve hart van Sissy-Boy, pal naar Hangar met uitzicht op het IJ. Dat is feest want het hoofdkantoor is een feestje on its own (ik heb een tijdje terug een tour gehad en dat was smullen! Het hele pand is van binnen als een bouwpakket opgebouwd – slim en prachtig tegelijk).

Van de markt mag je vooral Sissy-Boy op zijn best verwachten, met de lampjes aan dit keer. En met een beetje geluk kun je er ook nog een uitgave van mijn boek(en) scoren, Little Escapes of Little Escapes net over de grens ;-).

Verder kramen vol Homeland bijzonderheden: van de Egg Chair tot de schelpstoel (jajaja), Fanback Chair tot bijzettafel. Rekken vol fashion en accessoires voor fijne prijsjes. Voor drinks en bites kun je terecht bij de Daily of bij de beach bar van Hangar! Toegang is gratis maar een plekje reserveren valt aan te raden (zie hier onder). Er wordt namelijk (want de Sissy-Boy markten zijn geliefd!) gewerkt met gespreide toegangstijden zodat de kramen tussentijds aangevuld kunnen worden met verse items!

De facts:

De facts:

28 juni van 17:00 t/m 22:00

Aambeeldstraat 34, Amsterdam-Noord

Pin only

Zorg voor (groot)vervoer, producten moeten meteen meegenomen worden

Ruilen is niet mogelijk, geen geld terug

Reserveer je ticket hier:
https://ppsolutions.eu/?id=sby-532D1E287